HOLTE SI vsetko..aspon nesmrdite..a nechajte si tie diskusie niekde do nejakej poradni...PS: Ked uz organy ...tak pohlavne organy...potom dochadza k nedorozumeniam a k trapnym reciam
ale sa mi rozum pozastavuje nad tym ze taku otazku polozi chalan v takomto veku si si radsej mohol zalozit profil na pokeci a tam s tym pootravovat par chalanov a bab
ak mas opusteny stromcek na kraji lesa o ktory sa ziadna vila nestara tak ti schátra,myslís ze lesné víly maju radi poprhlene nohy,ak chces aby sa lepsie dostala k tvojim plodom vezmi do rúk kosu
a co sa im ma pacit ked ti ani na kokot nevidno....poviem ti tak ked chces aby mala baba peknu oholenu kundu tak asi aj baba chce aby ty si si oholil kokot ne....ked chces zeby mala dzaratu jak opica tak sa nehol ani ty, ale ked budes 3 dni vytahovat dzare spomedzi zubov neotvaraj dalsiu temu ano?
holiť či neholiť? to je otázka ako z Hamleta... Mám len takú jednu poznámku k tomu: Si zarastený len okolo penisu alebo zdola až po pupok? Lebo v tom sruhom prípade, by to mohlo vyzerať príšerne (!) otrasne, keby si mal okolie penisu beez jediného chlpu a o kúsok vyššie to vyzerá, že sa ti otupila žiletka, tak si sa vysral na to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
kua vsak sa to furt toci tato otazka ako som uz minule napisala chod ku kadernicke a ona ti spravi urcite popici uces a aj ta nageluje
a inak zamysli sa nad otazkou : tebe by nevadilo kebyze mala tvoja baba hotovu dzunglu?? ked nie v co pochybujem tak sa nehol
staci ked si predstavim ze by som mal lyzat neoholenu zenu
a hned si predstavim s akym odporom by asi mna zarasteneho nejaka fajcila
cize moj nazor kdo holi ten umi
BTW:Myslim ze prispevok 13 by vyhral cenu odporucam citam : ten by mal napisat knihu o lesnych priserkach