@antifunebracka ak si porovnáš dve osoby, rovnakej váhy, s rovnakou kondíciou, rovnakým odvedeným fyzickým výkonom a rovnakými hygienickými návykmi až na to holenie - jeden sa holí a druhý nie - áno, dovolím si povedať že ten neoholený smrdí viac
@inequity hmm divne ze mne napr po telesnej nikto nikdy nepovedal, ze by som bol nejaky smradlavo spoteny, zatial co moji oholeni spoluziaci niektori s tym mali dost problemy
@antifunebracka záleží aj na individualite, samotné oholenie automaticky nespraví voňavého človeka ._______. preto som vypísal vyššie že všetko ostatné majú rovnaké.. + ty keď smrdíš tak sa necítiš a možno len nechceli byť neslušný.. nikdy nevieš.. proste je to hygienickejšie a tak to aj zostane, nakoľko chceš byť hygienický a estetický ty je tvoja vec, možno to nepotrebuješ, možno to nesmrdí, ale to by si pravdepodobne v tej istej situácii nesmrdel aj bez toho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov