Mam jednoduchu otazku.Co presne vas zaujme na chalanovi za prvych par minut co ho vidite alebo respektive kecate? ja nevem napr co sa tyka postavi chovania reci tela temy proste to co vas zaujme.
mňa osobne oči, ale čo sa týka správania, je to jeho správanie sa k babám. Jednoduch či je pravý gentleman ( máloktorý , alebo nás berie ako menejpodstatnú súčasť sveta ( vieme o tom svoje
Joj takych este stretnes.Ale ved nikto nieje dokonaly ale oni sa zmenia a ked nie tak chuderi holky co si snima zacnu Ale to ja neriesim to je uz ina tema
Tak to chapem ved co budes schalanom robit mimo boskavania a s.xu nebudete len ticho sedet to by bolo divne.Ked nieje ocom kecat je to vopred urcene na krach.---------Lucinkihc
podobne ako Lucinkahc... aby bolo o com kecat, aby bol nenuteny a vtipny... aby s nim nebola za tu chvilu nuda... ja si tiez vsimnem usmev a musi z neho vychadzat nejake fluidum, proste nieco, co v tebe zanecha prijemny dojem...
usmev .. jednoznacne na vyzore mi enzalezi... staci usmev a to co ma dnuka ved co uirobis ked budes mat 50 a tvoj muz .. ten tvoj krasny bude zrazu plesaty a nebude na nom nic krajsie...
na chlapcovi mi vie najviac ucarovat pohlad a usmev...ked sa neboji nadviazat verbalny kontakt...ked vie komunikovat...a ked uz tak blizsie poznam toho chlapca, neviem preco ale mam uchylku na muzske chrbaty neviem preco strasne sa mi to paci..mojmu byvalemu som vkuse hladakala chrbat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale inak tiez tie oci a ece to ci sa mame o com rozpravat...tak nenutene vies ze proste ide to samo...to je dost dolezite aspon pre mna...
A ked sa s nim uz rozpravam, tak hlas. Mozno trochu divne, ale co uz. Paci sa mi ked ma niekto vyrazny a krasne zafarbeny hlas. (Ako moj milovany )