Mam jednoduchu otazku.Co presne vas zaujme na chalanovi za prvych par minut co ho vidite alebo respektive kecate? ja nevem napr co sa tyka postavi chovania reci tela temy proste to co vas zaujme.
to je u kazdej ine...kamaratka kuka na nosy,ja kukam na pery,niekto nekuka vobec na fyzicku krasu....ale ked nemyslis fyzicku krasu,tak potom vyrecnost a pohlad....aspon mna zaujme chalan tym,ze mame o com kecat a ak sa mi pozera do oci...
Smilemug hm nj ktej fizickej stranke to vem ze kazdu daco ine preto sa aj pitam aby som mal taky aky prehlad a ktej nefizickej heh vies co je haluz niektorim holkam sa dokazem divat v poho do oci ale pri niektorych sa to proste neda ale to je len male precento diky za pryspevok
asi ta pocuvnem ani neviem preco.Jednej som sa nemohol lebo som bol znej fest nervozny a ja nebivam nervozny to len pri tej jednej Uz dufam taku nestretnem.Bol to blby pocit.
Romyyy LOL ruky tak to som poznal jednu co sa mi pozrela na ruky ked som sa jej spital tak ma odpalila odpovedou ze to jej povedala matka ale preco tie ruky?Co znacia?
Mazzo1- ja ani neviem preco ruky..Asi pre to, ze mi zalezi na to, aku ma ruky clovek, kt. sa ma dotyka...No, tebe by sa asi nelubilo, keby sa ta dotykala baba, kt. nema pekne ruky...Chapes, ze???
ROMYYY No ja nevem baba co vipada dobre a je v poho vs baba co ma pekne ruka ale nieje nic moc ci fyzycky ci psychicky tak ja nevem asi si vyberem radsej tie skarede ruky Srandujem chapem zhruba ako to bolo myslene Diky.
Mazzo1...To nevadi, aj ked ma to trosku irituje, ta gramatika, ale prezijem..A podla mna ani tak neide o krasu...Krasa je pominutelna...A predstav si, ze sa ta dotyka, nadherna baba, kt. ma nechy asi v polke prsta, a ma za nimi coja viem, spinu atd...to by sa ti pacilo????
Tak nevem ja som este nekukal na holku ake ma ruky vies co to ma ani nenapadlo tak ale skusim A uvidim ci pekne holky maju aj pekne ruky baby PS:Vsetky mi poslite fotky vasich ruk ked sme pritom urobime rebricek Smilemug zacinas
No neviem, myslim, ze musis ty odhadnut, ako sa mas ku ktorej spravat, aby si ju "zakotvil", ale myslim, ze na to treba trenovat socialny skill, ak sa to da tak nazvat
nevadi...tak napiseme dakedy iinokedy..pocuvaj,mame dalsiu diskusiu....vyssie...od jerryho ....ze co sa vam na nas paci,alebo daky taky je nadpis...ideme bojovat za ruky?????
No tak v prvom rade s mi musí chalan páčiť celkovo. Musí byť milý, pozorný, musí ma mať rád a nepozerať sa po iných babách..a samozrejme musí aj nejak vyzerať.
ja si vždy pozeram do oči napriklad jeden chalan do ktoreho som teraz dosť "buchnuta" ma v očiach taku iskru keď sa na mňa pozera neviem či to tak vidim len ja alebo to tak je ale u inych to nevidim a potom ešte musime mať o čom kecať aj keď je to len škola alebo nejake blbosti ale musi ma rozosmaiať rozhodne žiadny uchylak takych nenavidim
celkovo face a vlasy, plne pery su plus, vacsinou sa mi pacia kakaovo hnede oci a tak trosku smrncovne privrete, ospale .....a este dolezity je hlas, musi mat sexy hlas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Smilelmug and Romyyy wins holky ste v poho niekedy sa ozvite ces TS oki?
Sme sa rozhodli tak, ze ty sa ozvas nam....Suhlasis??
ja pozeram na vlasy, potom oci, atd...