Pravdou je, ze prekrizenie koncatin, nech sa vam sedi akokolvek nepohodlne, je prejavom obranneho postoja. Ked dievca dotycneho chalana nepozna a sedi priamo poroti nej, niet sa comu cudovat. Je to fyziologicka reakcia, neda sa to ovladnut Rovnako ako ked clovek klame, rozdrazdia sa prislusne nervove centra v mozgovej kore a vyvolaju pocit svrbenia na temene hlavy, v okoli ust, alebo na ocnom viecku. Moze sa vam to zdat akokolvek nepravdepodobne, ale jednuducho je to tak, je to overeny a dokazatelny fakt Teraz ma mozte lyncovat
@camilla ale uprimne.. co je dementnejsie na tejto teme nez na tvojej? niekto si pride ako mudrlant komandovat ostatnych, urazat ich a poucovat.. co to asi znamena?
@unteachable niečo na tom bude, ale ja nohy prekrižujem nech oproti mne sedí ktokoľvek, dokonca aj keď som sama doma. Takže obranný postoj nemusí byť vždy podmienkou prekríženia nôh
podľa mňa to neznamená nič ak už chcem vzbudiť pozornosť tak určite nie tým, že prekrížim nohy...prekrížim si ich maximálne z toho dovodu, že sa mi napr. zle sedí
@mm47@silwesa samotné prekrížene neznamená nič, môže to byť od negatívneho postoja až po bolesť nôh. Ale súhrn niekoľkých podvedomých znakov spolu s prekríženými nohami už o niečom hovoria
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
krista
-.-
to aby sa clovek bal chodit vonku a nedajboze cestovat vlakom ze co za individua tam s nim budu
@2
-.-
Ach:/
boze fakt pecie vam slnko na mozgy...
ah ludia
Alebo som príliš nervózna a nechcem obhajovať okolosediacich.
Alebo som nad tým jednoducho nikdy v živote nerozmýšľala?
A vlastne teraz som si uvedomila, že si ich prekrižujem už automaticky.
ak si prekríži ľavú nohu na pravu, mám krámy, des žiadný sex.......
ak si prekríži pravu na ľavu, som nadržaná, trt.lila by som na mraky...
filip
a veď oni hovno vedia, boli akurátne na hornom konci dediny, pigľajs vedia ako to chodí vo svete........filip