Vdaka bohu mna nijako neobmedzuje
dokazem aj cvicit ked ju mam
nezvyknem mat bolesti,( myslim ze asi len raz som mala taku ze som sa zvijala v bolestiach )
mam ju slabu a vacsinou netrva dlhsie ako tri dni
takze v pohode
Ale zas ja mam pms dost zle
som strasne nervozna, roztrzita a hladna
a vyskakuje mi akne
ta dvojka je uplne vtipna ale niektore su take chujoviny...napr. ako moze zena zit neustale v strachu, ze dostane STS, to by potom tak lahko mohla dostat kazda, co pouziva tampon a ked si ich pravidelne meni, kde je problem?
to s tou cokoladou je kktina, ja na nu nemam chut nikdy
a vyrazok par mam tiez hocikedy, ja furt nechapem tomu zovseobecnovaniu a cim dalej mi to prie menej vtipne
@14 a este k tej zakrvavenej posteli, aj ked zena dostane kramu pocas noci, vtedy je tok najpomalsi, cize neviem ako dlho by musela spat, aby mala postel krvavu O.o asi tak pol dna este, ak by zistila, ze ma kramy, tiez dobra picovina
@gabriell123 Tak isto, plus lietam stále smer posteľ - záchod - sprcha (horúca voda na kŕče) a toto asi tri hodiny v kuse, kým konečne nezaspím od únavy a zúfalstva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
dokazem aj cvicit ked ju mam
nezvyknem mat bolesti,( myslim ze asi len raz som mala taku ze som sa zvijala v bolestiach )
mam ju slabu a vacsinou netrva dlhsie ako tri dni
takze v pohode
Ale zas ja mam pms dost zle
som strasne nervozna, roztrzita a hladna
a vyskakuje mi akne
ale cislo 21 ma pobavilo, to je totalna pravda
to s tou cokoladou je kktina, ja na nu nemam chut nikdy
a vyrazok par mam tiez hocikedy, ja furt nechapem tomu zovseobecnovaniu a cim dalej mi to prie menej vtipne
inak vôbec nič.
posledné top