osobne na neveru a podobne nezmysli neverim, ale ako keby sa zo zenou dohodnem a dam jej moje slovo, tak aby by som uz nebol z inou zenou, ja osobne svoje slovo drzim a vzdy ho splnim aj keby ma to malo obmedzovat a nech sa deje cokolvek.
iba ak má menej testosteronu, a nemyslím je to chyba len mužov, ale hlavne dnešných žien keby tak skoro ,,nedávali" a nedávali hocikomu, tak by to bolo dnes inak.
Veľa sa takých nájde, ale tí skončia ako sa hovorí " za dobrotu na žobrotu" a začnú byť zákerní tiež ...ja som ešte napríklad nikdy nepodviedol a ani niesom ten typ
Existuje, minimálne existoval. Sám som dôkaz. Bol som tyký až mi jedna ťava spravila z duše šalát a odvtedy už len využívam ženy... som zlý za to že iba robím čo mi robia druhý?
@lucinka7 tento vyrok som nikdy nechapala. ako moze vynimka potvrdzovat pravidlo? pravidlo to je vtedy ked to plati na vsetkych,a tym ze ho niekto porusi uz neplati na vsetkych,takze to je opak potvrdenia.
Len tak pre info , čo poznám ľudí napr. celý kolektív zo základky , strednej , vysokej tak väčšinou som videl že baby podvádzali , čiže ti odpovedám ANO ty trapáčka a ja osobne neverím ani tomu že v podvádzaní sú muži a ženy narovnako.
@janehonda Máš pravdu, je to nezmysel. V skutočnosti ide len o skomoleninu (kedysi) bežne používanej právnej zásady, ktoré znie asi takto: "Výnimka potvrdzuje pravidlo v prípadoch nevýnimočných." To znamená, že napr. pravidlo, že obchod je v sobotu a v nedeľu zatvorený implikuje, že v ostatných dňoch týždňa je otvorený. Teda špecifické pravidlo (v sobotu a nedeľu je zatvorený) nám niečo hovorí o všeobecnom pravidle - že obchod je otvorený vždy, keď výnimka nestanoví opak. Teda výnimka z pravidla potvrdzuje existenciu (lepšie povedané ju implikuje) nejakého všeobecnejšieho pravidla (obchod je otvorený). A neplatí, že akákoľvek výnimka potvrdzuje akékoľvek všeobecnejšie pravidlo
Ľudia často používajú tento citát nezmyselným spôsobom ako napr. lucinka7 a ako si im nevadí, že to nedáva zmysel Asi myslia spôsobom, keď to používajú (skoro) všetci, tak to bude správne
@assasins Nie bohužiaľ niesom chlap. ale niekedy sa za príslučničky ,,nežnejšiehoˇˇ pohlavia tka hanbím že by som radšej bola...je pravda že keby sa ženy ,,nerozdávali" ako na Vianoce nevery by neboli a chlapi by museli chodiť do bordelov.
...ale ved nemozete definovat chlapa ze je verny alebo nieje verny....zalezi to v prvom rade na vztahu aky ma....vernost nieje zalozena len na samotnom jedincovi....dnes mozem mat vztah v ktorom nebudem verny...preto lebo to asi nieje to co by to malo byt....ako je to vo vacsine pripadou...a zajtra budem mat mozno vztah kde ani len nepomyslim na to ze by som ju mohol podviest....takze zalezi to dost od partnerky...co preto robi...ako to cele funguje vo vztahu a pod....nechce mi tu snad niekto tvrdit ze chlap alebo zena ak nema dlhodobo to co potrebuje tak zostava uz len s presvedcenia verna...to uz neni anni tak ze verna...to uz je hluuupa ..tak isto aj muz samozrejme ....naozaj najkrajsi pocit pre chlapa je ten...ked si sam pre seba povie ze ma to najlepsie na swete a nechce nic ine...ani keby to ake pekne bolo....to je potom uplne ze lahke byt.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
... ja som to dokazal
Ľudia často používajú tento citát nezmyselným spôsobom ako napr. lucinka7 a ako si im nevadí, že to nedáva zmysel Asi myslia spôsobom, keď to používajú (skoro) všetci, tak to bude správne
A k téme: Samozrejme, že existujú
aale myslím, že určite sa takí nájdu. a závidím ženám, ktoré sú s nimi!
Ale stále je moje dávanie dolu slabé v porovnaní napr. s @barbydka alebo inými klasikmi
@qachna sama si odporuješ tým čo si napísala