Heroes of Might and Magic .... poznate tuto seriu?...podla mna najgenialnejsia hra...momentalne som si kupil zberatelsku verziu Heroes of Might and Magic 5 cz...proste bomba...
Hehe. Tato hra je fakt super. Mam doma obyčajnu verziu, velmi ju nehravam lebo mam slabu RAMku. Treba 512 a ja mam 256. Takze to trochu seka. Ale inak lepsia tahova strategia proste neni.
Hmmm, ťahovky...HOMAM Veľmi pekné slovíčka. HOMAM je skvelá séria. Nemal som skúsenosť zahrať si prvý diel, ale myslím si, že je rovnako dobrý ako druhý diel. Hovoriť o treťom dieli, že je dobrý podľa nie je fér. Dobrý je proste slabá slovo. Tretí diel je naozaj geniálny, od grafického spracovanie (na tú dobu vynikajúce) až po hrateľnosť. Odbúraním mnohých skvelých prvkov z trojky a pridaním doslova nechutného grafického spracovanie vznikla štvorka. Nikdy som na to neprišiel na chuť, pri hre ma držala iba vynikajúca hudba. Po dlhom tichu prišla 5 od ruského Nivalu. Priznám sa, HOMAM V bola prvá hra zo série HOMAM, ktorú som hral a ktorá ma aj najviac "chytila". Odporúčam každému. Skvelá hrateľnosť, grafika, hudba, len niektoré misie sú neľudsky ťažké.
Ja som hral HOMAN IV dobrý rok a veľmi sa mi to páčilo dokonca som mal vlastnú XXL mapu Skutočne výborná hra a veľmi jednoduchá čo sa týka výberu jednotiek . Samozrejme hral som aj HOMAN V ale ta je podľa mňa o ničom najviac sa mi nepáčilo to že hrdina už nemohol bojovať priamo a tie kockaté zelené políčka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ja za undeadov
Vopredd dakujem caute
A stvrty zas celkom nevysiel.