1.homosexualita nieje choroba, ak respektujes dnesnu medicinu, tak by si to mal vediet
2.ak si sa "vyliecil", tak si bud buzna nikdy nebol, alebo sa jednoducho blokujes nabozenskym fanatizmom
3.suhlasim, ze homosexualita je neprirodzena v zmysle takom, ze par (ako dvojica, co spolu zije), nemoze mat deti...ale kolko ludi nema deti, lebo jednoducho nechcu, aj ked su dokonca regulerne zosobaseni manzelia...? WTF? Co tu riesime? Ved su rovnako neprirodzeni ako buzeranti!
4.to o tom domacom nasili ti povedal nejaky tvoj duchovny kumpan na konzultacii? Cista picovina....
5.asociali? Ked mas okolo dementov a hovoria ti, ze si neprirodzeny a zvrateny a chory a mal by si sa ist liecit, tak sa cuduj...
@panpeterpan ak nie si homosexuál, mal by si svoje úsilie zamerať proti hriechu alkoholu. Náš pán by sa ti odmenil, keby si namiesto požívania jedov pracoval ako dobrovolník na charite v piatok večer a pomáhal menej šťastným.
Ako ja tiež nemusím tú homosexuálnu loby, homoteroristov a všelijakých homototalitných pošahancov (schvalne nepíšem homsexuálov, lebo za svoju chorobu nemôžu), ale z duše nenávidím ak nejaký fanatik (ale podľa mňa si troll) do toho začne pliesť Boha. Je to to isté, ako keď kresťania robili deň-dva dni pred pride protest a nepovedali pred kamerami ani jeden racionálny argument.
síce nesúhlasím s absolutne ničím čo si napísal ale: práve u týchto párov býva najčasťejšie domáce násilie.
Toto máš odkiaľ prosím ťa?? si úplne padnutý na hlavu?
žiť v kresťanskej krajine, kde je každý siedmy človek kresťan - a týmto si chcel povedať čo?? že jedna sedmina ludi su krestania a preto by sa mala zvysna vacsina prisposobit?? WTF? ty si pošahaný fanatik čo nevie nič o živote s tymto tvojim obmedzenym pristupom
@herekondex dakujem za odporucanie, pitie si necham vo svojej rezii, som dospely a poznam vsetky pre a proti, je to moje slobodne rozhodnutie.
Je mi luto ludi, ako si ty a je mi luto cirkvi, kvoli ludom, ako si ty. V dnesnej dobe maju krestania sancu prezit len propagaciou toho dobreho, co ich spaja, nie slepym sirenim nejakych "restriktivnych opatreni". Keby si sem radsej napisal svoj pribeh o tom, ako si sa prestal citit homosexualom, ako zakladal uderenu temu vo fore...mozno by sme sa vsetci pozreli a povedali si "hmm, zaujimavy nazor". Takto vyzeras ako debil, podnecujes neznasanlivost medzi ludmi a odsudzovanie tych, co su iny. Ty sam ides proti bohu...
1.Nie som kresťan, ale niečo ako v Boha, alebo inú srandu, ktorá sa na nás zabáva verím.
2.Neotáčam sa bohu chrbtom, len ho ignorujem vo svojom pozemskom žití.
3.Asi preto niektoré zvieratá vyhynuli, lebo sa vedeli bez problémov množiť, ktovie....
4.Je nás sedem miliárd a príroda nám o chvíľu nebude vedieť poskytnúť čo žrať, takže určite je to len prot prírode fér keď ju vyťažujeme nadoraz.
5.Mne osobne to nechutné je, keď sa napríklad dvaja chlapi oddávajú sexuálnym radovánkam, ale keby to bolo nechutné aj im asi by to nerobili.
6.Tak toto je z akého výskumu? Ja som nikdy ešte nepočul o tom, že by mali nejaké domáce násilie. Radšej sa pozri na heterosexuálne rozvrátené hodiny, kde vládne patriarchát ako to tam vyzerá.
7.Ty si sa nevyliečil, ty si len presvedčil psychiatra, že ťa možno pustiť z ústavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A tých par pedasov, čo tam je nemôže dúfať vo večné spasenie rovnako, ako buzeranti.
Veim v Boha a myslim si, ze Boh by urcite nechcel aby sa takyto ludia odsudzovali....Nesuhlasim so vsetkym co robi cirkev aj ked som veriaca....
z knihy Genesis
@interrupcio myslím, že to bola kombinácia mojej viery , úsilia a ludového liečitelstva , ale v ktorej chvíli k tomu došlo neviem.
Viem len to, že hriech, ktorý sa mi iluzívne zdal prirodzený už nemám. Milujem ženu.
1.homosexualita nieje choroba, ak respektujes dnesnu medicinu, tak by si to mal vediet
2.ak si sa "vyliecil", tak si bud buzna nikdy nebol, alebo sa jednoducho blokujes nabozenskym fanatizmom
3.suhlasim, ze homosexualita je neprirodzena v zmysle takom, ze par (ako dvojica, co spolu zije), nemoze mat deti...ale kolko ludi nema deti, lebo jednoducho nechcu, aj ked su dokonca regulerne zosobaseni manzelia...? WTF? Co tu riesime? Ved su rovnako neprirodzeni ako buzeranti!
4.to o tom domacom nasili ti povedal nejaky tvoj duchovny kumpan na konzultacii? Cista picovina....
5.asociali? Ked mas okolo dementov a hovoria ti, ze si neprirodzeny a zvrateny a chory a mal by si sa ist liecit, tak sa cuduj...
sorry za slovosled, som po opici
Ty to nerobíš ?
Cirkev áno.
Milovat je jedna vec, byt sexualne pritahovany je druha vec
@admin Blokni to. A nezabudni zverejnit koho je. Dakujem.
@18 a plodte sa a množte sa, čo u homosexuálov nie je možné
ale to vyliečenie sa mi celkom nezdá, orientácie nie je chrípka, chápal by som, že ti viera pomohla sexuálne abstinovať a potlačiť túžby, ale toto nie
síce nesúhlasím s absolutne ničím čo si napísal ale: práve u týchto párov býva najčasťejšie domáce násilie.
Toto máš odkiaľ prosím ťa?? si úplne padnutý na hlavu?
žiť v kresťanskej krajine, kde je každý siedmy človek kresťan - a týmto si chcel povedať čo?? že jedna sedmina ludi su krestania a preto by sa mala zvysna vacsina prisposobit?? WTF? ty si pošahaný fanatik čo nevie nič o živote s tymto tvojim obmedzenym pristupom
áno môj nick je založený dnes, to znamená, že som fake ?
Všetci ste deti božie a všetci môžete dosiahnúť spasenie. Len nečakajte, kým nebude neskoro.
Je mi luto ludi, ako si ty a je mi luto cirkvi, kvoli ludom, ako si ty. V dnesnej dobe maju krestania sancu prezit len propagaciou toho dobreho, co ich spaja, nie slepym sirenim nejakych "restriktivnych opatreni". Keby si sem radsej napisal svoj pribeh o tom, ako si sa prestal citit homosexualom, ako zakladal uderenu temu vo fore...mozno by sme sa vsetci pozreli a povedali si "hmm, zaujimavy nazor". Takto vyzeras ako debil, podnecujes neznasanlivost medzi ludmi a odsudzovanie tych, co su iny. Ty sam ides proti bohu...
@0 každý siedmy je kresťan, nebuď gay! argument jak pome v zime na jahody
S pánom bohom.
Takže by malo platiť - ak uveríš, máš istotu, že nebudeš zatratený večnými mukami v pekle. Cirkev stále hlása, že Boh má rád každého z nás.
Poznám niekoľko takých párov a sú to naprostý pohoďáci. Takýchto náboženských fanatikov milujem.
Mal by si sa zobudiť.
2.Neotáčam sa bohu chrbtom, len ho ignorujem vo svojom pozemskom žití.
3.Asi preto niektoré zvieratá vyhynuli, lebo sa vedeli bez problémov množiť, ktovie....
4.Je nás sedem miliárd a príroda nám o chvíľu nebude vedieť poskytnúť čo žrať, takže určite je to len prot prírode fér keď ju vyťažujeme nadoraz.
5.Mne osobne to nechutné je, keď sa napríklad dvaja chlapi oddávajú sexuálnym radovánkam, ale keby to bolo nechutné aj im asi by to nerobili.
6.Tak toto je z akého výskumu? Ja som nikdy ešte nepočul o tom, že by mali nejaké domáce násilie. Radšej sa pozri na heterosexuálne rozvrátené hodiny, kde vládne patriarchát ako to tam vyzerá.
7.Ty si sa nevyliečil, ty si len presvedčil psychiatra, že ťa možno pustiť z ústavu.