Mám doma dvojtaktné enduro, vodník. Vytiekol mi olej z motora, pretože sa mi povolil šrób. Neviem koľko oleja mám doliať, pretože to nemá mierku a neviem nájsť ani žiadny šrób, podľa ktorého by som to dolial.
však cez ten šrob dolej znova olej, nahni však motorku, aby sa ti dobre lial, potom ju postav a ak bude tiecť olej z toho otvoru, nechaj ho vytiecť a ak nebude ešte dolej......ten otvor máš ako mierku
je to možné, ........kto mastí ten jede ..........filip
človeče asi si si pomýlil fórum, to ti nikto nepovie kolko tam máš mať oleja pokial tú moto niekto sám nemá čo je velmi málo pravdepodobné že na birdzi bude mať volakto vôbec nejakú motorku, stiahni si manual alebo dielenskú príručku alebo pozri na nejaké moto-forum . A áno je možné že ti vrie voda v chladiči kvoli tomu pretože ak si dal málo oleja do benzínu tak sa prehrieva(nemaže), sa divím že si ju ešte nezadrel, ...ako dlho si jazdil bez oleja v prevodovke ? p.s. na moto forum radšej ani nepíš iba hladaj
@duso nejazdím bez oleja v benzíne, ani bez oleja v prevodovke, len som dolial tak od oka a nie som si istý či málo alebo veľa... a @zajkousko keď to je na stojane, tak je to nahnuté na opačnú stranu odo mňa a keby dolievam do toho toľko, aby mi to tieklo z otvora, do ktorého nalievam, tak to tam celé pláva v oleji a to asi nemá, či?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
je to možné, ........kto mastí ten jede ..........filip
Aky mate nazor na motorku keeway tx 125 ??
» www.keewaymotor.sk/motosalon-2012_...
Diki..§!