@hoperpohroma aj ja som si to povedal, že s manželkou ešte deti môžem mať..ale predsa len to dieťa má ešte predsebou život a tá matka ho už má viacmenej za sebou a prežitý ale dala ti život a mal by si jej to opätovať..
@frodo2 čiže, keby to bolo v reálnom živote, tak sa snažím zachrániť všetkých, aj keby som pri tom mala skapať.... a ak musím vybrať len jednu možnosť, tak potom dieťa, lebo ono má celý život pred sebou....
.. a čo by som si vybrala? .. naozaj trápne ankety a otázky pretože normálny človek si týchto troch ľudí váži rovnako z odlišných dôvodov a človek by sa podľa mňa rozhodol až na mieste pod vplyvom iných faktorov ako napr. ku komu sa dostane čo najrýchlejšie, kto sa ešte dá zachrániť , kto je viac prístupný a samozrejme by urobil všetko preto, aby stihol zachrániť všetkých.. ak by tieto tri osoby stáli na jednom rovnakom mieste tak sa dajú zachrániť všetky
@veroniques si taká blbá alebo nechápačky chvílkové? proste máš iba JEDNU jedinú osobu zachrániť (či už máš nedostatok času alebo sú v iných ozbách a ďaleko od seba) to je jedno.. proste JEDNU osobu ! už to pochop..
@veroniques v pohode, prepáč za výrazy..dobre je to tvoj názor.. ale proste keď je v otázke jasne položené, že iba jednu osobu tak iba jednu.. a ešte raz prepáč za to vyskočenie
suhlas s @hoperpohroma , ma to logiku aj a sucasne by to asi bola zena ktoru by som strasne lubil, ono to dieta je hranicne druha moznost a fakt teoreticky sa da spravit dalsie ... blbe, ze mama asi tretia, kedze uz by bola aj stara a celkovo... celkovo je to dost kruta otazka, kedze take situacie sa fakt nemozu len tak stat a ti dospeli sa zvladaju aj sami zachranovat, tam by slo dieta zas a pod.
@veroniques "pretože normálny človek si týchto troch ľudí váži rovnako z odlišných dôvodov a človek by sa podľa mňa rozhodol až na mieste pod vplyvom iných faktorov ako napr. ku komu sa dostane čo najrýchlejšie, kto sa ešte dá zachrániť , kto je viac prístupný a samozrejme by urobil všetko preto, aby stihol zachrániť všetkých.. ak by tieto tri osoby stáli na jednom rovnakom mieste tak sa dajú zachrániť všetky" - za toto mas u mna maly plusovy bodicek, zaujimave uvazovanie,
@salkoo po prve pes ani nebol v moznostiach, po druhe zachranovat zviera oproti cloveku co ta splodil a zivil, alebo cloveka ktoreho milujes (to sa u manzelky/la predpoklada) a spolu s nim zijes a zivite dieta, alebo dieta ktore si ty sam splodil, je to odkaz teba tomuto svetu a nieco pre neho raz spravi ... pes? pes je nizsi cicavec, nevie ti poskytnut to co clovek v tomto ponimani
teraz by som napísala určite mamu,pretože ju mám a strašne ju ľúbim,ostatných nie takže sa do toho neviem moc vžiť...ale,asík deti...preboha nie! nikdy nechcem takúto situáciu!
Ziadna (normalna) matka nenecha zhoriet svoje dieta.
Ak by som nemala decko, tak zachranim svojho manzela - cudzie decko by som nechala tak (viem, som sebec). A ak by som nemala manzela, tak zachranim mamu. Neviem, rozhodne by to bolo takze si vybrat ako v loterii koho zachranim.
@frodo2 ale to sú čo za pravidlá, že len jedného? je len jeden flek v okne, alebo ako? keď horí tak dám manželovi decko na ruky aby utekal a mamu beriem ja...ako môžem zachrániť len jedného?
táto otázka je fakt taká, by som povedala nereálna...to sa rovno môžeš spýtať, či mám radšej mamu, svoje potencionálne dieťa alebo manžela. Keďže si neviem predstaviť dve z toho, tak poviem, že mamu...ale kks, na toto sa nedá odpovedať normálne, tým sa akože len niečo sleduje, ale podľa mňa je to blbo postavená otázka
@chiara4 alebo, ideš v autobuse a nastúpi starý pán a tehotná mamička, komu uvoľníš miesto no ja jednému a druhý sa buď niekto postaví, alebo poviem niekomu
ale v krízovej situácii sa aj tak každý správame inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
dieťa má ešte celý život pred sebou.. mal by som ho zachrániť
manželka je moja láska (ako pre koho) a navždy ju budem milovať.. mal by som ju zachrániť.. O.o tak čo?
@frodo2 tak neviem, asi by som sa zabila abo co a nemusela to riesit
ale tak neviem ako by som sa zachovala vtedy
.. a čo by som si vybrala? .. naozaj trápne ankety a otázky pretože normálny človek si týchto troch ľudí váži rovnako z odlišných dôvodov a človek by sa podľa mňa rozhodol až na mieste pod vplyvom iných faktorov ako napr. ku komu sa dostane čo najrýchlejšie, kto sa ešte dá zachrániť , kto je viac prístupný a samozrejme by urobil všetko preto, aby stihol zachrániť všetkých.. ak by tieto tri osoby stáli na jednom rovnakom mieste tak sa dajú zachrániť všetky
Povedala som že tieto ankety sú trápne, absurdné a prehnané.
A človek by sa rozhodol až na mieste, pretože... nebudem sa opakovať.
@forgottenone nice, not bad ...
@elmsi not funny a ak to ani nemalo byt, tak sa smejem tej ubohosti
mnohokrát by rodič za svoje dieťa položil život myslím, že ako rodičia by ste rozmýšľali úplne inak....
len nenávidím takéto psychologické hádanky!
Ak by som nemala decko, tak zachranim svojho manzela - cudzie decko by som nechala tak (viem, som sebec). A ak by som nemala manzela, tak zachranim mamu. Neviem, rozhodne by to bolo takze si vybrat ako v loterii koho zachranim.
Logické vysvetlenie:Všetci sú pre mňa dôležitý ale v tomto prípade by som nezachránila nikoho pretože by som sa práve zobudila
táto otázka je fakt taká, by som povedala nereálna...to sa rovno môžeš spýtať, či mám radšej mamu, svoje potencionálne dieťa alebo manžela. Keďže si neviem predstaviť dve z toho, tak poviem, že mamu...ale kks, na toto sa nedá odpovedať normálne, tým sa akože len niečo sleduje, ale podľa mňa je to blbo postavená otázka
ale v krízovej situácii sa aj tak každý správame inak
@elmsi