Su Slize vymakanejší než ked začínali ?co hovorite na ich albumy a štýl *stretol som sa s vela ludmi ktorý mi hovorili že su sprosti a a nič nevedia o hudbe len blačia a texty su oničom "ja si myslim ze su super kapela a ich texty ma pobavia vzdy*co vy na
Páčia sa mi trebárs pesničky Playback a Lesbian´s and gay´s song, lebo sú melodické a majú celkom slušné a vtipné slová. Ale nepáči sa mi, keď je pesnička nemelodická, ukričaná, obsahuje primitívne vyjadrenia (Brďokoky), alebo dokonca vulgarizmy.
No neda mi to nevyjadriť sa Ale spomeniem aj No Name...
Horkyze sa za tu dobu velmi zlepsili to treba uznat songy aj klipy maju skvelé,a čo sa týka No Name tak tí sa tiež zlepšili...a myslím ze velmi dobre...Bol som na ich koncerte a odchádzal som z neho s otvorenou hubou.Taký sound aký mali na koncerte oni bol proste super,bol to jeden velky uzasny koncert. Ale takeho som sa zase od Slizov este nedockal No hadam to bude coskoro ale na slovensku scenu moc niesom ale ked tak Tublatanka Forever
Vyrastol som z nich cca pred 6-7 rokmi. Ked som bol este maly, skaredy (jak kuko) a sprosty (tiez jak kuko) tak som na nich frcal kazdy den. No potom sa nejako moc dostali do radia, TV atd = zkomercneli a odvtedy ich songy imho stali za velke hovno. Od kuka som kedysi byval 3 vchody, sice ho nepoznam osobne ale ked som ho videl face to face, bolo mi zneho na grc.. Asi tolko k tejto detskej kapelke..
Myslin ze su jedina v poriadku punk-rockova kapela. Vzdy ma pobavia ich texty aj niektore veci ktore sa o nich dozviem. Napriklad ze meno spevaka Kuko znamena kucerovy kok..
Su skveliiii... ako nie je to kapela ktoru si pustam pravidelne na dobru noc (aj ked to by som sa asaik velmi nevyspala . )ale mam ich moooc rada..proste maju super texty a vsetko a ficala som na nich dakedy v mladsom veku ale furt si ich rada vypocujem... a paci sa mi jak si hiphopove dietky spievaju rnb soul poveceroch disappointed: to nema chybu fakt zazitok
A nieje to kapela ktora sa zaujma len o seba a svoju karieru. Spevak Kuko chodi v nedeli (tusim) spievat niakim syrotam v trnave. Ich texty si sice nemaju niaky hlbsi vyznam ale je to fakt dobra hudba.
ehm ja ich terajsiu tvorbu nepocuwam ako za maldi ked sme doma mali ich cd-ciek jako nakonetych...mno...pesnicky ako jacha cu tebja ...a osmenast si pamatam najviacej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Horkyze sa za tu dobu velmi zlepsili to treba uznat songy aj klipy maju skvelé,a čo sa týka No Name tak tí sa tiež zlepšili...a myslím ze velmi dobre...Bol som na ich koncerte a odchádzal som z neho s otvorenou hubou.Taký sound aký mali na koncerte oni bol proste super,bol to jeden velky uzasny koncert. Ale takeho som sa zase od Slizov este nedockal No hadam to bude coskoro ale na slovensku scenu moc niesom ale ked tak Tublatanka Forever
HS su az velmi prizemna recesia...
Aj ja si myslim, ze som z toho "vyrastol"
Teda dost davno a uz mi to pripada akurat trapne
No napriklad taky RnB song, ci ako sa to vola.
(a mozno sa mi paci preto, lebo z duse nenavidim HH)