Ahojte ja by som sa vás chcela spýtať, že keď budem brať HAK, po akej dobe pravidelneho brania sa môže do mňa spraviť partner? Ak teda vôbec.
Využívate ju naplno, alebo radšej neriskujete?
Ďakujem za odpoveď
Záleží to kedy začneš jesť tie tabletky. Ak prvú zješ počas menštruácie tak si chránená hneď. Ak po nej tak prvý týždeň máš použiť aj inú ochranu.
Teraz čítam že ty ich už ješ, omg. Tak potom si chránená už stále keď ich ješ ako máš, pravidelne a " dlhodobo "
My s priateľom to neriskujeme nikdy. Nie som ochotná to ešte riskovať. Teda, nie je čo riskovať ale nerobím to Maľujem čerta na stenu proste, som bojko
Pokial uzijes prvu tabletku v prvy den menstruacie si chranena hned.
Avsak odporuca sa uzit prvu tabletku 2-4 den menstruacie.
Tam si nasledne chranena az po 7 tabletkach.
Cize ked uzijes prvu tabletku 3 den menstruacie tak este najblizsich 7 dni sa treba chranit inak.
Ale vo vseobecnosti sa hovori ze je dobre tak ci onak sa prvych 7 tabletiek chranit este inak. Potom ak si uzivala pravidelne a spravne bez komplikacii si plne chranena vratane prestavky medzi jednym a druhym balenim HAK.
@sisi092 nie, to nie...ako prevenciu pred rakovinou vaječníkov (nador z prsníka mi už vyberali, našťastie bol nezhubny aj keď moje bunky sú šialené...)
ostatným ďakujem za info pribalový leták som čitala 3x, ale nejak mi nešlo do hlavy že od prvého dňa keď vtedy mám predsa menštruáciu... aj keď 100 ľudí=100 chutí
ked chlap pozná svoje telo tak ho dokaze vytiahnut v spravny cas proste to cíti...a zeny ta chemia nerobi dobre veci vo vasom tele ( funguje tam takzvana psychologia predaja- keby som urobil dobru reklamu ale fakt dobru reklamu na to ze hovno je nutricne vyzivne a pekne by som ho zabalil tak by ho asi 80 percent ludi kupovalo pravidelne) tie tabletky su svinstvo a navise z nich piberie kazda a to asi nechcete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Teraz čítam že ty ich už ješ, omg. Tak potom si chránená už stále keď ich ješ ako máš, pravidelne a " dlhodobo "
My s priateľom to neriskujeme nikdy. Nie som ochotná to ešte riskovať. Teda, nie je čo riskovať ale nerobím to Maľujem čerta na stenu proste, som bojko
Postup u vacsiny HAK je nasledovny.
Pokial uzijes prvu tabletku v prvy den menstruacie si chranena hned.
Avsak odporuca sa uzit prvu tabletku 2-4 den menstruacie.
Tam si nasledne chranena az po 7 tabletkach.
Cize ked uzijes prvu tabletku 3 den menstruacie tak este najblizsich 7 dni sa treba chranit inak.
Ale vo vseobecnosti sa hovori ze je dobre tak ci onak sa prvych 7 tabletiek chranit este inak. Potom ak si uzivala pravidelne a spravne bez komplikacii si plne chranena vratane prestavky medzi jednym a druhym balenim HAK.
ostatným ďakujem za info pribalový leták som čitala 3x, ale nejak mi nešlo do hlavy že od prvého dňa keď vtedy mám predsa menštruáciu... aj keď 100 ľudí=100 chutí