mne to tam tiez nezobrazuje. Mam tam nazvy ale pred tym som nemusela ani kliknut a videla som ktory priatelia su prihlaseny.a pod tym ten stlpcek sa mi nezobrazuje=D
toto forum presmerovalo moj pohlad na hornu listu a co nevidim.. este pred par dnami (dokonca sa mi zda ze aj vcera) som tam mal fotku .. nieze by mi chybala ale tak aby som doplnil tento bug report .. nick zobrazi v pohode ako ma ale fotka tam nie je.. vyzera to ako keby cely ten element bol proste odstraneny .. ostatne veci zobrazuje normalne ako ma (ak nepocitam fakt, ze pocet TS mi uz veeelmi dlho neklesol pod 1 aj ked tam ziadne nie su)
to musite mat daku chybu,sak ja ked priblizim k priatelom na liste,ukaze mi ktori su online,tak ako pred tym...a to MOJE PRIDAJ tiez pribliz a ukaze ti moznosti,co sa da..pridat blog,fotku a pod.
mne sa to paci, fotka mi ani tak nechyba,neutralny postoj a ta lista je taka ista len vylepsena
Nova lista sa mi nepaci! Neviem preco ju @tomas zmenil, predtym bola taka pekna graficka (pocet TS, kamarati), teraz je taka "systemova" a suchá. Nevidim kamaratov, tie TS-ky niekedy prehliadnem, neviem, ta predtym bola krajsia.
Mne to v práci tiež nejde (rovnako ako pridať stav vľavo v tom stĺpci a niekoľko ďalších maličkostí... nehovoriac o tom, že grafiku tu mám celú rozhádzanú...)
Zjavne sa to tu nekamaráti s IE... (alebo IE sa nekamaráti s Birdzom)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
?
prepac je mi to smiesne existuju zrkadla
ja chcem tú fotku naspäť, lebo občas sharujem PC a potom píšem za niekoho iného.
v kamaratoch online su fotky na novej liste
keď sa prihlásim, tak ju tam chcem vidieť, že som prihlasený JA.
mam TS, kuknem vsetky nove, no ked tuknem na svoj nick a idem si robit ukazuje mi zas ze mam nove TS, hoci ked opat idem na TS su to tie uz precitane
proste mi to nezobrazuje...
a na co je to PRIDAJ a MOJE ???
mne sa to paci, fotka mi ani tak nechyba,neutralny postoj a ta lista je taka ista len vylepsena
Zjavne sa to tu nekamaráti s IE... (alebo IE sa nekamaráti s Birdzom)