ked som bola mensia, tak jediny ´horor´co som mala dovolene pozerat bolo take na sposob rodinky adamsovcov...a v dnesnej dobe sa mi horory vobec nezdaju strasidelne, iba take uchcavacne blbosti...to si radsej presitam Poe-a, to si sama predstavim ako chcem a je..
heh pokiaľ viem tak nie nikdy som nešla za rodičmi ..no tiež je pravda,že vtedy som tak často horory nemala možnosť vidieť a ked som si už nejaký pozrela v TV tak to poväčšine bolo niečo také,že som sa na tom skôr zasmiala aká je to blbosť ako by som sa mala báť
keď som bola malá, tak som často pozerala horory...pretože mi to púštali sestriny kamoši, ktorí mi tým robili zle, keď ma strážili...si pamätám, Že som sa bála, ale pri tom ma to aj fascinovalo...moja mama povedala, že mi z toho jeblo...
uz v mojich deviatich rokoch som pozeral horrory, na ktore sa nepodujalai ani dospelí, takže I love horrors. ´Dosť čudné je, že to na mne nezanechalo takmer žiadne stopy
Ja som nepozeravala ani tak horory ale s bratom som kukala scary movie ani neviem kolkatku aj to som sa bala ale ja som sa aj po kriminalke bala ako decko ze ma tzabiju a rozbehla som sa vnoci a dupotala som a nezazala som si ani neviem preco a potom som spala s rodicmi .. chudac kazdu noc .. tak po case som uz nemohlla pozerat ani kriminalky
mala som dosť divné sny,neviem prečo,ale furt sa mi snivavalo ze ma nejaky pan znasilnuje,ze mam len 5 rokov(teda aj som mala vtedy )a ze vzdy ma nejaký blondavy 30-40rocny ujo vzdy zajal a robil so mnou veci..
a ja ze preco su mi teraz taky cisty blondaci nie moc po vôli..(cest vynimkam,niektori nie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja horory kukávam už dlhé roky....no v začiatkoch to boli len akty x také sci fi
A z toho som nočné mory alebo tak nemala...
A keď som aj mala nočnú moru (pavúk/mravce v posteli), tak som sa skôr sťahovala na zem na druhý koniec izby než k rodičom
mala som dosť divné sny,neviem prečo,ale furt sa mi snivavalo ze ma nejaky pan znasilnuje,ze mam len 5 rokov(teda aj som mala vtedy )a ze vzdy ma nejaký blondavy 30-40rocny ujo vzdy zajal a robil so mnou veci..
a ja ze preco su mi teraz taky cisty blondaci nie moc po vôli..(cest vynimkam,niektori nie)
Kamaratke zase zavolali v tom momente, ked pozerala Kruh