neviete niekto ako sa volá horor kde žijú ludia v ohranicenej dedine a nemožu nikde rast červené kvety proste nesmie tam byť červená ??? a ešte nejaké tipy na horory
typek z godzone videa proste co si to tam mrte uzival som ho videl na prednaske z grafov proste isto to bol on mikina swat (student working against tabacco ) to len potvrdzovala
mikina to bola..... vzadu to mal aj po rukavoch...a hodne ma to sralo lebo som sa mu na chrbat dival celu prednasku a moje evil ja ma cely cas nutilo mysliet akoby som si fajne zapalil najlepsie daku stovku
@hoppercar ty radšej o filmoch moc debatu nezačínaj lebo ked som na sectore čítal tvoje perly k predatorom a votrelcom som sa zgrcal asi ako všetci čo tam potom na teba reagovali
@barky čo máš proti môjmu názoru na votrelcov? ja si za tým čo som písal stojím. proste votrelci a predátori patria k sebe, ako alfa a omega, keď už nie vo filmoch tak aspoň v hrách!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Inak The Grudge
a inak dobry horor su aj godzone videa na youtube napr
typek z godzone videa proste co si to tam mrte uzival som ho videl na prednaske z grafov proste isto to bol on mikina swat (student working against tabacco ) to len potvrdzovala
student working against tobacco ? to seriozne ma niekto taketo tricko ? ruky odtat aby si ho nemohol obliect !
mikina to bola..... vzadu to mal aj po rukavoch...a hodne ma to sralo lebo som sa mu na chrbat dival celu prednasku a moje evil ja ma cely cas nutilo mysliet akoby som si fajne zapalil najlepsie daku stovku
ale vravim si ze je to dementne tak jebem na to
Osada, ako vravia @barky a @sturmer a @etelnair