@3mm fúha, tak ja si ani nepamätám čo som všetko videl...nvm, napr. Hory majú oči 1,2; Halloween, Noc s nabrúsenou britvou, Kruh, Kruh 2, Štvrtý druh, 3:15 zomrieš a ďalej ma nenapadá
@feex8 aaaale, pokazila si srandu ja vlastne ani neviem čo z toho je horor...v popise to malo, že je to horor...tak som to hodil Mne ako horor nepríde ani Grudge
@gabbi My si tykáme? ale nie, srandu si robím ani nie som, ale videl som toho už dosť a len málo z toho ma ohúrilo...podstatné je to, že jedno z toho bolo aj Grudge 2, takže si niekde nájdi upútavky alebo čo...kukni si to, a potom sa rozhodni
V dnešnom svete je už aj live vražda nedostatočne strašideľná, iba upútavá vysratala som na nich, takže je mi zaťažko nájsť nejaký, ktorého by som sa fakt bála. Jeden, či dva za posledných pár rokov som našla taký, že fakt som stískala ten vankúš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov