Hmmm dnes som si precital nieco ako horoskop s rozdielom, ze znamenia prezentovali v egyptskej forme, proste predstavitelmi boli nejaky egyptsky bohovia....
Po precitani svojho som sa s mnohymi vecami stotoznil, ale akoze bez srandy....
kazdy si to moze prisposobit, ale moj skutocne sedi, viacmenej vo vsetko ci uz plusov ci minusov...verim, ze nieco na tom bude....kazda vec ma nieco do seba
ale to je zladené z mnohým...podla mna záleží na fázach mesiaca...ale aj inými PODSTATNEJSIMI vnemmi...napr. povahové črty...ak sú rodičia výbušný tak aj to decko ak má v seb ten gen bude výbusné aj keby podla znamenia malo byt kludne...alebo niekde je písané že napr. skorpioni sú bystrí... a ak je to decko metalne postihnuté? alebo má sprostých rodičov? a dalšia vec na ktorej záleží je výchova....
preto reba toto brat z nadhladom....
ale isto viacer verim takimto, lebo to si mozem an sebe potrvdit ani alebo nie, ako nejakým denným alebo estehoršie mesačným kravinám v každom časopise ktorý tvrdí že napr. všetky váhu sa rozídu z priatelmi a všetci kozorozi vyhrajú majlant....
na mňa sedelo veľa mojich horoskopov.až neskôr sa ukázalo,že veci boli úplne inak.od vtedy si myslím,že horoskopy ľudí dosť ovplyvňujú.nie je všetko tak,ako sa zdá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Takže neverím že dátum narodenia ovplyvňuje človeka...
a k veci, musim povedat ze aj na mna to sedi dost
mozno niekdo vtom bude chapat suvislost...
-Najviac trpia, keď sú osamelí.-
a tiez v normalnom znameni namna plati to co sa hovori...
ale radsej sa nepitajte ake som znamenie lebo ked si to precitate budete sokovany co sa pise...
a tiez ma zaujala tato otazka na diva.sk-Čo hľadajú muži u prostitútok?no ja fakt netusim co unej moze chciet?
preto reba toto brat z nadhladom....
ale isto viacer verim takimto, lebo to si mozem an sebe potrvdit ani alebo nie, ako nejakým denným alebo estehoršie mesačným kravinám v každom časopise ktorý tvrdí že napr. všetky váhu sa rozídu z priatelmi a všetci kozorozi vyhrajú majlant....
» www.diva.sk/vestiaren/egypt...