Zaujímajú Vás horoskopy ? Niektorý ľudia sú na nich úplne závysli.... Poznám veľa ludí, ktorý riešia veci len podľa toho čo im víde v horoskope.... To sa mi zdá divne .... Potom je človek obmedzovaný takou hlúposťou
Kedysi som si občas prečítal, teraz už vôbec, aj tak viem že sa nič nestane, že budem v rovnakej riti, ako včera tak aj dnes aj zajtra, a žiadna konjunkcia Saturnu a Jupitera to neovplyvní.
Nie, nezaujimaju ma a nemyslim si ze odzrkadluju pravdu. Su pisane dost vseobecne v snahe pokryt cloveka co najviac a bohuzial vacsinou je to tak ze ak sa 1 z 3 spominanych veci splni ma dany jednotlivec "chrobaka v hlave" ze co ak na tom predsa len nieco bude.
Vsetky tie veci ako horoskopy, vestice, znamenia a podobne - proste su to dristy pre naivnych ludi.
Nevravim ze nie su ludia co maju dar vidiet viac, ale ti to nepredavaju a skor sa tym neprezentuju verejne.
Hej a este - najviac ma vytaca ak je niekto tak hlupy ze sa snazi drzat tych veci - tzn. ze mu tie tzv. vestby realne zasahuju do zivota a on im podmienuje svoje spravanie - za to by som ludi rovno fackal.
Tie každodenné nečítam. Ale ročné každý rok skuknem. Niekedy mali pravdu. Ale také tie (sú to horoskopy?) opisy charakteru podľa znamenia, to sa na mňa hodilo tak na 90%.
Neverím na ne, myslím si, že sú písané schválne v čo najväčšej všeobecnosti aby pokryli čo najväčšie množstvo ľudí, ktorí si tieto všeobecnosti napasujú do svojich životov na konkrétne udalosti.
Veľa z nás by tu teraz asi nebolo keby sa naši predkovia riadili výhradne podľa horoskopov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Vsetky tie veci ako horoskopy, vestice, znamenia a podobne - proste su to dristy pre naivnych ludi.
Nevravim ze nie su ludia co maju dar vidiet viac, ale ti to nepredavaju a skor sa tym neprezentuju verejne.
Hej a este - najviac ma vytaca ak je niekto tak hlupy ze sa snazi drzat tych veci - tzn. ze mu tie tzv. vestby realne zasahuju do zivota a on im podmienuje svoje spravanie - za to by som ludi rovno fackal.
Veľa z nás by tu teraz asi nebolo keby sa naši predkovia riadili výhradne podľa horoskopov