@piter09 zaujimave ze aj na csfd aj na imdb su hodnotenia vsetkych tych troch filmov v rozmedzi do 10%
insidious nie je vobec taky zly horor aj ked to das do uvodzoviek a naopak zas sinister nebola taka supa ako sa to tvarilo predtym nez to vobec doslo do kin
@midnightlady pripomenulo mi to môj vzťah s bratom, hlavne keď sme boli menší. ( On bol ako ten lyžičiak ) Úplne by som to nechcela vidieť. čo to preboha je?
lidská stonožka 1,2 ......tá jednotka je docela fájn nechutná a s príbehom a tá dvojka je zameraná na brutalitu jedného psycho typka a dost krvavá už by mala byt aj trojka ale to som ešte nevidela alebo dorbý horor je quaresman ale videla som to dávno a neviem ani či ten názov som napísala správne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Nescel som prehanadlo
ale musis mat kvalitne sluchatka najlepsie stuple alebo domace kino, pozerat v noci v tme a v original jazyku
Zmena Pomaly sa to začína...
P.S.: Radšej si nerob nové CSS-ko
tak dufam ze sa poseries
@13 rozhodne nesúhlasím
insidious nepozeraj v ziadnom pripade, najhorsi "horor" co som kedy videl
insidious nie je vobec taky zly horor aj ked to das do uvodzoviek a naopak zas sinister nebola taka supa ako sa to tvarilo predtym nez to vobec doslo do kin
ale sinister sa mi pacil, dost dobre tie vystrasenia tam boli, aj hudba a atmosfera
na tych fotkach som sa dost bavil, ako na kazdej pozuje a vzdy je blizsie, az nakoniec natahuje ruku