Som čítala ako sa vyjadrila:"Ja svoj slovník meniť nemienim veď aj tak sa tam všetci v politike vyjadrujú rovnako" (v tom zmysle) štýl Už len to chýbalo
tuto z našej strany to nikto neberie seriózne, ak si tam nepostrehol sarkazmus, nabudúce sa viacej posnažím, prípadne pripíšem cez hviezdičku do vysvetliviek pod čiarou.
Mojsejová premiérkou, klan Piťovcov s diplomom zo súkromnej VŠ (čo ma už ani neudivuje), Fico rozbiehajúci sa tankom na Budapešť, Desperádo preberajúci si filmové ocenenie herec roka v súťaži Slnko v sieti. Takto si predstavujem našu budúcnosť ja
@webster43 uspesna ani zdaleka,bez vzdelania taka kosicka hracka prirody...kosicania vedia ako sa dostala k peniazom co sa robilo v byvalom vsz...plus olaski cigani su bohati cize zrejme aj nieco podedila... Navyse teraz jej hrozi basa za nejake ine podvody takze sa tlaci do politiky ale do parlamentu sa nema sancu dostat... tipujem ze neziska viac ako 1%.Skor by sa mala pridruzit ku vincovi lukacovi do SNS tam beru takych exotov alebo k matovicovi do versmirnych ludi...
ja by som bol aj za. Nech je v parlamente. Cim rychlejsie to bude cele na nevydrzanie, tym rychlejsie sa zacnu diat zmeny. Ona ma aj inu vyhodu. Jej by sa politici v parlamente bali.
ako povedal kamos. Ide to do vsetko do sraciek ale najhorsie na tom je, ze tak pomaly.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
jedno je isté, dopadne to zle...veľmi zle...len aby ľuďom neruplo a nevolili ju ako v minulých voľbách SaS....
to už si stihla aj 3D podpispredmety vyrobiť? ale šak čo sa pozastavujem... podnikateľka sa nezaprie
tuto z našej strany to nikto neberie seriózne, ak si tam nepostrehol sarkazmus, nabudúce sa viacej posnažím, prípadne pripíšem cez hviezdičku do vysvetliviek pod čiarou.
Len ci paliho kapurkova pojde do volieb...
Ale úprimne? Môžeme sa dostať ešte do väčších sračiek v akých sme?
ako povedal kamos. Ide to do vsetko do sraciek ale najhorsie na tom je, ze tak pomaly.