fíha, no ja som bola pri mori v sobotu, a teda viem porovnať si; nuž oboje, pretože to je ďalšia odpoveď na otázku, prečo je život krásny, naša Zem ponúka také krásne krajiny a zákutia, že je ťažko si vyberať... iba ak by som sa citovo naviazala na nejaké miesto, čo zatiaľ nehrozí, nikde sa necítim ako doma, iba sa kochám zvukmi mora, zvukmi camerínskeho vtáctva, zvukmi hôr, vychutnávať si šľahanie horského vzduchu do tváre a sledovať let sokola, srdce sa mi rozbúcha pri masívnych kopcoch, ktoré túžim zdolávať, ale aj krásne smrekové cestičky na Orave, voňavé lesy, z obrázkoch a dokumentov sa snažím vžívať do toho, aké je to byť uprostred pralesa, prerážať si cestičku cez paprade, alebo naše tradičné lúky, z ktorých sa dvíha sladká vôňa jari, či leta, s vysokými šumiacimi stromami a bzučiacim hmyzom... mne sa ľúbi všetko, a všetko ďalšie nepoznané chcem poznať a keď sa dostanem do SanFrancisca , tak sa možno konečne citovo naviažem, ale nechcem v to dúfať a psychicky si vrývať do hlavy, že áno, tam chcem žiť
HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY HORY
Na jednej strane milujem hory- les, stromy, pokoj, ticho a čerstvý vzduch, nič iné len ja a príroda- toto všetko je nenahraditeľné. Ale na druhej strane z celého srdca milujem aj more. Nemám ale na mysli leto, slnko, preplnené pláže a celodenné vyvaľovanie sa na piesku. Mám na mysli more, kde som sama, nepeče mi na hlavu žiadne slnko, ale obloha je zatiahnutá a voda chladná. Také to je v októbri vo Francúzsku Jednoducho nádhera. A najviac zo všetkého milujem ten pocit, keď môžem plávať bez zábran a nechať sa unášať vlnami ďaleko ďaleko (pokiaľ mi to bójky dovolia ), preč od všetkého s úmyslom sa už nikdy nevrátiť na breh... Taký pocit slobody sa dá len ťažko zažiť
mam rada aj hory ale keby mi dali na vyber z tychto dvoch tak more more more more more...bola som tam len dva razy ked som bola pomerne mala a moc si nepamatam a chcela by som to este zazit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
..tak nejak ako @2 @3