Ahojte, potrebovala by som začiatkom júla ubytovanie... nepotrebujem žiadne služby, niečo, skutočne lacné, kedže ide minimálne o 2 týžne ubytovania. Poznáte niečo? Prosím o radu. Som už zúfalá :/ Najlepšie niečo v blízkosti centra..
Najjednoduchšie by to bolo asi takto.
Zapnúť booking, zadať tam Prešov, zobraziť od najlacnejších a pozerať si čo by sa ti páčilo. Ak nájdeš nejaký penzión tak potom pôjdeš na ich stránku a napíšeš im email, či majú nejakú ponuku na dlhodobé ubytovanie... Zvyčajne dajú inú cenu o dosť nižšiu.
Keď som robila pred pár rokmi v penzióne na recepcii, celkom často prišiel takýto email a zvyčajne im bolo vyhovené, keď nešlo o vrcholovú sezónu, kedy na to nie sú kapacity.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Zapnúť booking, zadať tam Prešov, zobraziť od najlacnejších a pozerať si čo by sa ti páčilo. Ak nájdeš nejaký penzión tak potom pôjdeš na ich stránku a napíšeš im email, či majú nejakú ponuku na dlhodobé ubytovanie... Zvyčajne dajú inú cenu o dosť nižšiu.
Keď som robila pred pár rokmi v penzióne na recepcii, celkom často prišiel takýto email a zvyčajne im bolo vyhovené, keď nešlo o vrcholovú sezónu, kedy na to nie sú kapacity.