eric prydz/pryda-prydz aj pod pseudonymom cirez d ale pod nim robi skor heavy electro, deadmau5, booka shade, trentemoller i ked ten ide az do ambientu, blank & jones, cosmic gate..atd
deadmau5 je na moj vkus moc komercni, su aj lepsi producenti ktori niesu az tak znamy, napr taky zacinajuci moralo - summer days, ale to je uz taky avicii style
uz som zabudol ktory bol moj oblubeny, ale bolo ich viac hlavne epic trance, acid house (hardfloor) a klasika ako benasi, kai tracid. house uz nepocuvam.
no v tomto zanri je malo komercnych, jedine david guetta, tiesto a este par a ostatny su nepoznany tak preto som povedal komercny, v inom zanry by sa za komercneho urcite neoznacoval
akože, ja som robil už niekoľko väčších hľadaní, ale väčšinou som našiel max. po 1-2 songu, ktoré som mal chuť si pustiť znova buď som extrémne vyberavý, alebo som netrafil na správne kanály...
@eraser aj ja som bol dost vyberavy ale ked som sa dostal na kanal shingo nakamura tak sa mi tak zacal vidiet progressive house, ze skoro vsetko co som pocul sa mi videlo takze az tak vyberavy niesom
@veroniques nehadz do jedneho kosa, su to dve odlisne zanre a ani tisic songov by nepokrylo vsetky podstyly ktore ponukaju...+ trance je (alebo patri medzi) najzlozitejsia hudba dneska, ma neobmedzeny rozsah...
house nepocuvam, co sa tyka oblubenych songov tak prednedavnom releasnuty Aeon Of Revenge je jednoznacne jeden z najlepsich songov tohto roka
www.youtube.com/watch?v=ACFwKYEC5rw
no a este musim prilozit vokal ktory som tu daval aspon 3x, stale ma jej hlas nepustil
@moonbeam prevažne rockovú hudbu ale aj v iných žánroch sa nájde niečo počúvatelné.. len bohužiaľ v takom, o ktorom sme sa teraz bavili sa ešte nič také nenašlo.
@veroniques nechce sa mi verit ze clovek, ktory ma rad rock prave napisal, ze sa neda pocuvat song, ktory ma vsetky prvky rocku vratane vokalistky...ale ako chces
@38@moonbeam skvelý song ! a tuto zo spoludiskutérky si nič nerob... ako som po rokoch zistil, chonicky zarytých drôtistov neosvietiš, nemáš šancu... no ako som zistil tiež - ani nepotrebuješ...
@eraser nerobim si z toho nic, na slovensku je malo priaznivcov kvalitnej elektronickej hudby vsade len hiphop, pop, metal a rock...na nete su komunity tam su stotisicky ludi, vsak ty vies
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ale proti gustu..
@trubkos nieco pre teba
@veroniques blee
This song is ahead of our time
A este tato oddychovka
akože, ja som robil už niekoľko väčších hľadaní, ale väčšinou som našiel max. po 1-2 songu, ktoré som mal chuť si pustiť znova buď som extrémne vyberavý, alebo som netrafil na správne kanály...
@trdelniiiq big like za toho Trentmollera
house nepocuvam, co sa tyka oblubenych songov tak prednedavnom releasnuty Aeon Of Revenge je jednoznacne jeden z najlepsich songov tohto roka
www.youtube.com/watch?v=ACFwKYEC5rw
no a este musim prilozit vokal ktory som tu daval aspon 3x, stale ma jej hlas nepustil
@moonbeam ..čo sa vokálov týka, tu sú moje lásky
Cosmic Gate feat. Aruna - Under Your Spell (Original Mix)
Arnej - Free of You feat. Sally Saifi (Arnej Club Mix) - dokonalý nábeh..a eargazm
Aruna with Mark Eteson - Let Go (Nic Chagall Remix)
dnes som sa zapocuval do tohto (melodia 1:50)
uz mi z toho sibe
jeden z mojich oblubenych chillov
Hlavne tá vokalistka mi tam vadí... možno niekomu kto má rad Nightwish alebo Evanescence by to robilo dobre.