Ja som dodnes nepochopil, aky je principialny rozdiel medzi tymto a napr. Britney alebo Madonnou. Ved uz aj Bon Jovi su tvrdsi snad, co je jedno teda, ale je to vtipne.
samozrejme ze hovoriii!!..milujem Avantasiuu!!!!...ale lepsie su aj tak podla mna stare albumy!!...a navyse idem na Masters of Rock hlavne koli nej!!!!
s tými nahovno kapelami súhlasím, ja by som ani nešla, no už keď som dostala lístok.. mám to ako povinnú jazdu ako každý rok ešteže tam budú aspoň Amon Amarth, aj keď no..
poznam poznaaaaam, ze sa vobec pytatee... mne sa najviac paci Lost in Space, Cry just a little, In my defence... aj ked pomenovanie "metalova opera"...no nevieeem... nenasla som tam zatial ani metal,ani operu
To čo je za otázku? xD jasné že hovorí, obyčajne si totiž mená svojich naobľúbenejších kapiel (v tomto prípade all star) zisťujem milujem Avantasiu... všetky tri albumy, no najviac The scarecrow.... Rise to fame, time will come!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
jedna z kapiel ktore si nemozem na Masters of Rock nechat ujst.
@xyz666 : ano, stara Avantasia bola metalova opera, nova sa tak uz neoznacuje
@ice_stovo : no, mne sa paci aj Scarecrow, je to take komercnejsie, ale Metal opery mali take zvlastne caro...
co aj viem, tento rok tam budu viac menej nahovno kapely..
a este na rozne miestne kapely, nic viac
sakra, ved minuly rok tam boli Motorhead a COB..