Och, v prvej chvíli som si nespomenula, ale po vygooglení som si hneď spomenula a aj vybavila približnú podobu, takže som hlasovala za poslednú možnosť
Anton Hasilla, 10 months ago
MIJAZGOVCI SU FAJN RODINKA POZERAM ICH RAD SU DOBRI MILY SKVELI SRANDOVNI JE TO DOBRI SERIAL MADARSKI KEBI BOLA NOVA SERIA NECHPEM ZE US ASI NENATOCILY ASI SKODA JE TO FAJIN RODINKA SKVELA SRANDOVNA
@azizi hejže máš "falošnú spomienku" ako ja a máš dojem, že ten človek z môjho obrázku bol pišta hufnágel a meno záviš ti nehovorí absolútne nič a prisahala by si, že žiaden záviš tam nebol?
Miazgovci .Pozerával to spolužiak/kamoš na základke cca v roku 1999. Čudovali sme sa mu, že ho to baví, ale bol to kockáč . Väčšina triedy sme pozerávali Pokémona .
@notmehofejk Pišta Hufnágel sa na konci série odhalil ako scammer čo im vyraboval byt, kým ich poslal na cestu okolo sveta. Všetko off screen a I-CALL-BS dokým niekto nepríde s dôkazom
@etelnair ved praveho nie, menovca ano ale beriem, ze "steve hufnagel" a "pista hufnagel" sa nemusia nevyhnutne povazovat za menovcov, zvlast ak je steve nemec a nikdy ho teda nevolali pista.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
V každom prípade, tá ich matka vždy lamentovala, že si mala radšej vziať jeho
@Mielikki » m.smedata.sk/api-media/media... hentoto bol ten sused? tak ja si ich pletiem asi
Záviš, som si práve spomenula
MIJAZGOVCI SU FAJN RODINKA POZERAM ICH RAD SU DOBRI MILY SKVELI SRANDOVNI JE TO DOBRI SERIAL MADARSKI KEBI BOLA NOVA SERIA NECHPEM ZE US ASI NENATOCILY ASI SKODA JE TO FAJIN RODINKA SKVELA SRANDOVNA
Viewers will never see Hufnágel Pisti in person.