@plavam_zivotom Ja tiež poznám ešte zopár ľudí čo to robievali a aj moji súrodenci to robili. Ale ja iba mamke, u ostatných ma nezaujímalo čo ma ľúbia.
Napriektomu, že mi to pravidelne nehovorí, jej lásku a dobrotu citim neustále.
Možno, že nevyjadruje svoje pocity slovne ale zato skutkami. Myslím že to ma od svojej matky, mojej babky, ktorá jej to príliš neprejavovala, preto možno ani ona nevie ako na to.
Veľa závisí aj od toho ako boli naši rodičia vychovaní, preto ak svoju lásku k nám dokazujú skutkami, nevidím v tom akysi veľký problém.
Veď aj v partnerskom vzťahu je v poriadku ak si pár hovorí ľúbim ťa z času na čas ale dokazuje svoje nie príliš časté slova denno-denne.
Hmm osobne občas keď som šla niekde na dlhšie preč napr na intrak alebo tak a možno občas cez telefón keď sme sa lúčili ale voláme si ozaj možno párkrát do roka..a aj tak neviem či to skôr nie je taká rozlúčková fráza že "ľúbim ťa a dávaj si pozor"
praveze volakedy sme si to nehovorili, vobec,ale odkedy uz doma nebyvam,tak si to vravime casto.najprv to bolo take neprirodzene,ale teraz uz by som jej to aj kazdu sekundu vravela,kebyze mozem
Kazdy den odkedy si pamatam. Ze ma lubi najviac na svete a ja ju a vzdy sa vycmukame ked som doma a na vocape si kazdy den piseme a posielame srdieckaa. Naj mamka na svete, lubime sa jak kone.
Nikdy mi to nepovedala, myslím, že ani môjmu bratovi. Skôr si myslím, že som bola omyl, ktorý ju obmedzoval v živote, možno v nejakom ďalšom rozvoji. Už som sama matkou a čím ďalej, tým viac ju nechápem. Nie sme spolu v kontakte, hoci bývame v jednom meste, a absolútne mi nechýba. Aj to vypovedá niečo o našom vzťahu a o tom, aké emócie voči mne prechovávala.
Ale aj párkrát to už povedala, no teraz už ani nie, keď aj sám pociťujem, že musím nejakú zbaliť a osamostatniť sa, lebo s ňou sa už aj ohľadom života dosť hádame
Nie uplne ze casto, ale ked som dlho prec alebo nieco, akoze, vacsinou nie len tak, ale ked ma pocit, ze to potrebujem pocut tak vtedy hej. A co je zaujimave, vzdy to iniciuje ona, nie ja (aj ked ju fakt mega lubim).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Potom ma nazdavam sa dost vela rokov nelubila a teraz by to uz bolo divne
Možno, že nevyjadruje svoje pocity slovne ale zato skutkami. Myslím že to ma od svojej matky, mojej babky, ktorá jej to príliš neprejavovala, preto možno ani ona nevie ako na to.
Veľa závisí aj od toho ako boli naši rodičia vychovaní, preto ak svoju lásku k nám dokazujú skutkami, nevidím v tom akysi veľký problém.
Veď aj v partnerskom vzťahu je v poriadku ak si pár hovorí ľúbim ťa z času na čas ale dokazuje svoje nie príliš časté slova denno-denne.
Či sa mýlim?