mám 22 a vraj vyzerám na 17 ... niekto mi už povedal že aj na 15 (doktor) ... neviem, trochu ma to znepokojuje a uráža ale som rád že mám mladistvý vzhľad
čo si pamätám, tak mi vždy tipovali viac. co sa tyka tych, ktori to maju z prveho dojmu, tak je to kvoli okuliarom, ini tvrdili, ze to je kvoli psychickej vyspelosti.
tiahne mi na 26, tipujú ma v rozmedzí 17-21. sere ma to. uberajú mi vlastne tak roky skúseností, automaticky ku mne pristupujú ako k mladšej a nie rovnocennej a celkovo sa so mnou aj väčšinou snažia zoznamovať mladšie generácie
a držať si tak autoritu v nadriadenej pozícii je tiež celkom ťažké.
nejlepší bol môj niekdajší kolega, keď mi tipol rozumných 22, s argumentom, že na 22 som príliš vyspelá a pristupujem k riešeniam situácií veľmi dospelo, ale že vyzerám na 19, ale to by už fakt nedávalo zmysel
mam 19 a zevraj vyzeram fakt staro ..aspon 24..hlavne celym mojim vystupovanim a hlasom atd..a nestazujem sa..neviem nevadi mi to vobec prave ..nedokazem to zmenit
v poslednej dobe mi až DVAJA ľudia povedali, že by mi tipovali 20... donedávna mi nik neveril, že už som vôbec na strednej a to som sa nijak rapídne nezmenila, divné
Mám 19 a tipujú mi menej, hlavne keď som nenamaľovaná, tak vyzerám tak na 16 a keďže sa dáko extra nemaľujem, tak mi tak tipujú celkom často a výhodou asi to, že keď budem staršia, tak mi to bude vyhovovať
vždy mi ľudia tipovali viac, lebo som vysoká v 9. triede sa ma ktosi v škole spýtal, či som učiteľka a potom cez prázdniny, keď som bola na tábore (taký pre mladých, nie deti) tak sa ma tam ktosi vypytoval, kam idem na výšku a ja len že do prváku na strednej a nevadí mi to, lebo sama sa cítim trochu vyspelejšie, tak aspoň nikto so mnou nejednal tak detinskejšie
@tans A myslíš, že aj u chlapa je výhoda, že vyzerá mlado? Lebo ja neviem, či je výhoda, že budem vyzerať dosť mlado v 40 ale možno ani nebudem, no zatiaľ to tak vyzerá, že áno.
mam 23 a spravidla mi tipuju tak 14-16 aspon na ten prvy pohlad, na ten druhy tak 19. zvykla som si. len obcas by si ludia mohli odpustit tie pohlady, ako minule v lekarni, co si nemozem ist sama vybrat recept, je to nenormalne, ze nemam za zadkom rodica?
podla mna zalezi do veku, do 20ky chceme vsetci vyzerat starsie, potom na svoj vek a po dakej 25-ke zas coraz viac tesi vacsi vekovy rozdiel smerom nadol... mne sa nepaci len to ked mi niekto zacne tykat a spravat sa ako keby som nemala ukoncenu ani zakladnu skolu... pritom to nakoniec este dokonca moze byt niekto mladsi odo mna...
mam 18 rokov a kazdy mi vravi ze vyzeram na menej dokonca mi ani pivo alebo cigy nepredaju pokial neukazem obciansky preukaz neviem ci je to v mojom pripade vyhoda... do konca ked som mal 15 tak mi to nikto nechcel verit a vsetci chceli vidiet obciansky ale dufam ze aj ked budem 40-50 rokov tak bidem vyzerat na menej
mám 21 a tipujú mi menej, stretla som sa už aj s tým, že mi tipovali strednú školu (raz jeden pán základnú, ale to bol už extrém
a moc sa mi to nepáči, ale čo s tým narobím
mno zachvilu mam 18 a tipuju mi tak 15, 16 akože dost deprimujuce ale zas ma bavi pozorovat tie výraze tváre ked im poviem kolko mam rokov takže v pohode už som sa s tym zmierila
Mám 20, tipujú mi 15, až na jedného pred dvoma dňami, čo mi tipol 22 ale občiansky odo mňa pýtajú stále a všelijaké tetky sa ma vypytujú kam sa chystám na strednú
ked som mala 15, mi tipovali 10, ked 18 tak 16, este v 20tich si posledny raz odomna pytali obcianku a teraz sa nejako ludia k mojmu veku nevyjadruju, tak to neviem posudit, ale vzdy som vyzerala mladsie si myslim
a vyhody vidim len vtedy, ked niekto vyzera mladsie, je jedno kedy a za akych okolnosti vzdy som lutovala a lutujem ludi, ktori maju ledva 18 a tipuju im 25+
Mám 21, vacsinou mi tipnu 15-16, rekord bol ze gyzeram na 13 a zas raz, ked som mala 12, tak na spovedi sa ma farar spytal, ci uz pracujem alebo este studujem takze asi mladnem xichtom
18, tipujú mi 15-16, prípadne netipujú, len sú vybľačení, keď poviem koľko mám rokov
vadí mi to, keď sa ku mne správajú jak k mladšej (aj keď nie som), keď si v obchode/bare myslia, že som dakomu ukradla občianku etc.
ale tak snáď po 30tke z toho bude viac ýhovd
mám 25 a pti tipovaní začínajú na 23 obvykle.
Ale keby som si oholil fúzy (čo mám tretí rok a až teraz poriadne), tak vyzerám ledva na 20. Pri kúpe alkoholu si od mňa ešte aj tak občas pýtajú občiansky. Ale je to aj správaním, od vážneho človeka som na míle vzdialený
síce som sa tu radšej vyjadrovať nechcela, ale ok.
tipujú mi minimálne o desať rokov menej, čo zatiaľ nie je až taká výhoda vzhľadom k tomu, že nemám nejakých 40+ 8)
Podla mna osobne vyzerám mladšie na svoj vek, ale v priebehu dvoch dni mi isti ludia tipli tridsať !!!! A frajov brat, ktorý žije v zahraničí a chodi malo domov sa ma pytal, ci som uz maturovala, tak ja nevjem us..
mám 21 a keď si kupujem cigy alebo alkohol, tak si už pomaly automaticky vyberám OP, lebo je vysoká pravdepodobnosť, že padne otázka, či mám osemnásť. Tak vravím, že nie a kladiem OP predavačke pod nos, viac.
A neviem, aj ma to trochu serie, presne ako písala grietusha, pretože padá prirodzený rešpekt a hlavne ma tým oberajú o skúsenosti a zaobchádzajú so mnou automaticky ako s puberťačkou.
Ale pokiaľ to tak pôjde ďalej aj vo vyššom veku, asi sa nebudem sťažovať
mám 19, ale každý ma tipuje tak na 14 alebo aj 13 alebo aj menej... najmä vďaka mojej "výške" keď aj piatak zo základky je väčší ako ja ani tvár nemám nejak dospelú... dokonca aj v autobuse mi úplne v pohode dávajú polovičný lístok lebo si myslia že mám 13 :ehm: celkovo je to dosť nepríjemné ale už som si na to zvykol....
mam 21 a vzdy viac. Tak od 24 do 30 asi. Mozno, keby som nenosil bradu no. Ale celkom bezne sa mi stava, ze v gyme moji rovesnici mi zavykaju alebo aj starsi
Mám 27 a tipujú mi 16-17 ....ja som rád, že aj vo vyššom veku budem vyzerať mlado, no momentálne to má viac nevýhod, trocha menej rešpektu od ľudí (ale ja to vynahrádzam prirodzeným rešpektom pri chovaní, čo si aj viac na sebe vážim). Pri zoznamovaní s dievčatami je to sranda, myslia si, že som nejaké "ucho" a pritom mám častokrát o dosť viac rokov ako ony :happy:.
Každopádne by som nemenil, rád by som potiahol vzhľad na cca 18 aspoň do 30-tky . Dospelosť človeka sa totiž ráta nie na pohľad, ale až keď otvorí ústa
Mam sestnast, a mnoho ludi (najma chlapov) mi tipuje bud osemnast alebo dvadsat. Ini tipuju zvycajne spravne cca tych 15/16. Ale to je malokedy, zvycajne ich nenecham hadat.
Minule som letel z Macedonska do Bruselu a mal som zaplatene sedadlo s vacsim priestorom na nohy. Podmienka je mat aspon 18 rokov (a hovorit po anglicky). Letuska, ktora bola asi aj mladsia odomna sa ma pytala, ci mam aspon tych 18 evidentne vyzeram mladsie a popravde mi to nevadi, aspon si mozem najst nejaku mlado vyzeraju aziatky bez toho aby som vyzeral jak pedofil
Záleží od fotky/uhlu pohľadu/účesu/whatever...
Niekedy sa trafia presne, väčšinou pridajú 3-5 rokov, ale raz mi jedna pani povedala že vyzerám na 40, tak dík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
A je to vtipne hlavne ked som s priatelom, ten ma 30 a vyzera starsie.
a držať si tak autoritu v nadriadenej pozícii je tiež celkom ťažké.
Nedávno mi tiplo jedno dievča 12. Ale to bol už extrém
Inak väčšinou o cca dva menej a je mi to tak na dve veci..
A kamarati mi zas radi hovoria ze som recyklovana 40 rocna zenska
ale uz som si na to zvykla
ak sa to spomalene starnutie prejavi aj po 30tke budem rada
podla mna zalezi do veku, do 20ky chceme vsetci vyzerat starsie, potom na svoj vek a po dakej 25-ke zas coraz viac tesi vacsi vekovy rozdiel smerom nadol... mne sa nepaci len to ked mi niekto zacne tykat a spravat sa ako keby som nemala ukoncenu ani zakladnu skolu... pritom to nakoniec este dokonca moze byt niekto mladsi odo mna...
a moc sa mi to nepáči, ale čo s tým narobím
a vyhody vidim len vtedy, ked niekto vyzera mladsie, je jedno kedy a za akych okolnosti vzdy som lutovala a lutujem ludi, ktori maju ledva 18 a tipuju im 25+
skôr ma to uráža ako teší, no stále lepšie ako vyzerať o 6 rokov viac
Ale zase taká vzdialená rodina, to je už o inom, tí sa ma pýtajú kam chcem ísť na strednu
irituje ma to
vadí mi to, keď sa ku mne správajú jak k mladšej (aj keď nie som), keď si v obchode/bare myslia, že som dakomu ukradla občianku etc.
ale tak snáď po 30tke z toho bude viac ýhovd
Ale keby som si oholil fúzy (čo mám tretí rok a až teraz poriadne), tak vyzerám ledva na 20. Pri kúpe alkoholu si od mňa ešte aj tak občas pýtajú občiansky. Ale je to aj správaním, od vážneho človeka som na míle vzdialený
tipujú mi minimálne o desať rokov menej, čo zatiaľ nie je až taká výhoda vzhľadom k tomu, že nemám nejakých 40+ 8)
@52 uplne suhlasim...
je to trochu zvláštne nó
A neviem, aj ma to trochu serie, presne ako písala grietusha, pretože padá prirodzený rešpekt a hlavne ma tým oberajú o skúsenosti a zaobchádzajú so mnou automaticky ako s puberťačkou.
Ale pokiaľ to tak pôjde ďalej aj vo vyššom veku, asi sa nebudem sťažovať
Každopádne by som nemenil, rád by som potiahol vzhľad na cca 18 aspoň do 30-tky . Dospelosť človeka sa totiž ráta nie na pohľad, ale až keď otvorí ústa
Niekedy sa trafia presne, väčšinou pridajú 3-5 rokov, ale raz mi jedna pani povedala že vyzerám na 40, tak dík