Áno, už tu bolo milión diskusii na tému notebookov. Ale ja mám taky špecifickejší problém. Mám si vybrať medzi HP Pavilion DV5-1150 a Toshiba Satellite A300-20C. Aj jeden aj druhý majú svoje zápory a klady, patria (teda, aspoň podľa mňa) do tej vyššej...
@1 mám HP Pavilion dv6000 2 roky a zatial sa s ním nič zlé nestalo... s tou druhou značkou nemám síce žiadne skúsenosti ale HP by som si skôr vybrala...aj dizajnovo sú na tom lepšie
no tak tie programy zvladnu aj horsie NB ale podla mna Toshiba je dobra volba lebo je trosku lacnejsia a to iste ako HP...ale v tomto pripade je lepsi HP lebo ma lepsiu grafiku, lebo nieje zdielana
Fakt dík za pomoc, zajtra by sme totižto chceli ísť kúpiť NB, len som netušila že ktorý... Viac ma to síce láka k HP-čku, ale tá Toshiba ma tam vkuse škrie
nekupuj si hp...tiez poznam ludi, ktorym HP fiči, ale vo vseobecnosti su najkazovejsie. mam kopu znamosti co robia po pc shopoch a kazdy jeden tvrdi, ze hp je najkazovejsia znacka. toshiby su na tom ovela ovela lepsie...
osobne mi to je jedno, len si si pytala radu, tak ti ju davam.
a ja ziadny z tych notebookov nemam, takze sa na to pozeram nezainteresovane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
kazdy kto ma trochu skusenost s HP notebookmi ti povie to iste: NAJKAZOVEJSIE..
aj ked som mal donedavna o HP uplne inu mienku
nekupuj ine cinske sracky
osobne mi to je jedno, len si si pytala radu, tak ti ju davam.
a ja ziadny z tych notebookov nemam, takze sa na to pozeram nezainteresovane