asi by som bol niekde odcestovaný, ďaleko od mojej trafenej rodiny, šéfom malej IT firmy. a žil by som si striedavo v L.A. a v Rio de Janeiro a sem tam by som prišiel na Slovensko skočiť so známymi na pivko a na brko
ale ak to má byť krátkodobejšie, tak proste som zmaturovaný, prijatý na výšku do Prahy aj so všetkými kamošmi a máme zabezpečený privát a... frajerka sa odo mňa odľúbila aby ten odchod tak zle neznášala....
vystudovanu, dobre zamestnanu, peknu, stastnu maman aspon dvoch krasnych zdravych deti zijucu v obycajnom byte v obycajnom meste s milovanym a milujucim chlapom
a to by som tam uvidela stale navzdory vsetkym recesijnym postojom, pretoze som asi stara trieda a velmi staromodna, a samozrejme zabednena romanticka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
to je strašne kokotná otázka takto na noc (ach)
teraz mám náladu pass, asi si pôjdem ľahnúť
uuuu ok, tak to radšej nebudem odpovedať
a huste vlasy po pas
na 16cm opatkoch na ktorych by som vedela chodit
jop
asi ist do baru s tuomasom holopainenom
ale fakt, seriozne fakt asi len to by ma teraz tak riadne potesilo
trepem
Smutné je, že sám neverím, že to tak niekedy bude
ale ak to má byť krátkodobejšie, tak proste som zmaturovaný, prijatý na výšku do Prahy aj so všetkými kamošmi a máme zabezpečený privát a... frajerka sa odo mňa odľúbila aby ten odchod tak zle neznášala....
a to by som tam uvidela stale navzdory vsetkym recesijnym postojom, pretoze som asi stara trieda a velmi staromodna, a samozrejme zabednena romanticka
Ale asi by som tam videla strašný miš-maš množstva vecí..:/ neviem..