čauko ludia.. hovorí niekomu niečo hra Minecraft?? rád by som začal s niekým hrávať survival multiplayer tak ak ju niekto pozná a rád ju hrá nech sa ozve
P.S.: ak sa mi chcete vysmiať za to, akú má tá hra grafiku a čudujete sa ako ju niekt
ne ne, ja to nehrám po nete, som lakomí dať zato peniaze .... ale tak keď bude kompletná verzia a budú financie tak určite do toho investujem .... popozeraj na nete, serverov je plno, určite nájdeš nejaký čo sa ti bude páčiť
@flash025 vieš, nejde o to nájsť nejaký server (ako si povedal: tých je plno).. skôr mi ide o to, aby som hral s niekým bo singleplayer ma pomaly ale isto začína nudiť (nemám zapnutý peaceful)
@flash025 rozmýšlal som, že by som si spravil vlastný server.. návod som už našiel len som sa jaksi do toho ešte nepustil.. ale myslím, že čoskoro to vyskúšam a uvidím, čo z toho vznikne
@flash025 svet mi vygenerovalo automaticky.. len potrebujem nejakým spôsobom otvoriť na routri port aby sa na mňa mohol niekto pripojiť bo jakti cez port 80 to nechcem ťahať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@musee tak si stávku prehral.. celú hru vytvoril jeden jediný človek
ale len neoficialne servery
a spravit server ?? kamos spravil ale len cez hamachi
a dalsie normalne ale nejde non-stop