Ahojte ludia ! Takze v poslednej dobre hram o hodne viac ako som zvykla ... a strasne ma boli lava ruka ... Uz skoro ziadnu dlhsiu skladbu nedokazem zahrat do konca . Ide o presilenu ruku? Prosim vas , co na to pomaha ? Dakujem ...
@mightysheep ... ale praveze ja nie som zaciatocnik ... mam odohratych uz dost dobrych par rokov ... to mi nerobi ziadny problem ... dokazem zahrat uplne sialene barree veci a cisto (vo vsetkych polohach )... prsty ma nebolia ... mna len boli ruka ... teda zapastie ci ako sa to vola ... a uz niekolko dni ...
no tak ked uz mas odohratych par rokov nemalo by ta podla mna boliet nic mna tiez bolievalo zapastie ale trvalo to iba nejakych par dni alebo par tyzdnov neviem uz presne...proste preslo to rychlo a teraz ma uz nic neboli a mozem hrat aj pol dna. Skus si dat trochu pauzu kym sa to neukludni jedine to ti poradim.
@guitarlowe no tak ked uz mas odohratych par rokov nemalo by ta podla mna boliet nic mna tiez bolievalo zapastie ale trvalo to iba nejakych par dni alebo par tyzdnov neviem uz presne...proste preslo to rychlo a teraz ma uz nic neboli a mozem hrat aj pol dna. Skus si dat trochu pauzu kym sa to neukludni jedine to ti poradim.
dufam, ze hras "predpisovo" a nemas zalomenu tu ruku nejako horibilne ( napriklad zlym "posadenim" gitary prilis nizko atd
ak hras uz dlho a boli ta ruka, tak to nie je dobre rozhodne, hlavne nie, ak pravidelne cvicis, takze by som si dal pauzu, ak to neprestane, ani sa to nezmierni, tak by som bezal k doktorovi, moze to byt ten carpal
@n0win0u tak dufam ze to ten carpal nebude ... aj ked neviem co to je ale si to vygooglim ... no ved praveze uz dlho hram ... zo zaciatku som hravala menej , ale teraz nejake 2 roky uz cvicim kazdy den , minimalne 3-4 hodiny ... a do teraz som nemala ziadne problemy ... aa dakujem tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
dufam, ze hras "predpisovo" a nemas zalomenu tu ruku nejako horibilne ( napriklad zlym "posadenim" gitary prilis nizko atd
ak hras uz dlho a boli ta ruka, tak to nie je dobre rozhodne, hlavne nie, ak pravidelne cvicis, takze by som si dal pauzu, ak to neprestane, ani sa to nezmierni, tak by som bezal k doktorovi, moze to byt ten carpal