preco by sa ti mali mozno ibak ak od tremy ale to az keby si niekde, pred niekym hrala a to sa da prekonat ja sa hranim zivim ale pamatam si na svoj absolventsky koncert na nom som uplne pohorel, totalne okno a na podiu hanba na 100 chotárov
@salora mne sa tiež to isté stalo pred vyše 4 rokmi na absloventskom koncerte som sa tam sekol a tak som to začal hrať odznova ... proste totálny trapas, no keď sa pomýlili ďalší absolventi po mne tak mi bolo hneď lepšie .... no prsty sa mi pri hraní netrasú, s tým problém teda nemám
@zertoxify tak, ako som to skurv...l ja, tak sa to vtedy nikomu inemu nepodarilo ale casom pohoda, len mam obcas tremu, ked hram s niekym velkym... ale akonahle sa zacne, tak je to v pohode
@salora hej hej, tréma automaticky po začatí hrania upadne do úzadia, no stále je tam ten nepríjemný pocit že čo ak predsa sa tam seknem .... a pri takýchto chvýlach je to ešte intenzívnejšie a to vôbec nemám rád .... a tak ber to pozitívne .... bol si vtedy aspoň originálny, lebo si bol jediný čo sa pomýlil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov