čaute! ... chcela by som začať chodiť na hodiny klavíra ale doma klavír nevlastním a kupovať ho zatial nechcem lebo je dosť drahy... da sa to že budem hrať na nom iba u nejakeho ucitela...
nie .... aj ja som volakedy začala chodiť na klavír bez klavíra a bolo to úplne na hovno ,ale kedze ma to fakt moc bavilo tak mi ho rodičia kupili a hrám už 5 rokov .......asi tak
kúp si klávesy... ja som mala casio (ako klávesy nie sú najlepšie ale je tam tá hračka že keď na to silnejšie ťuknem tak to aj silnejšie zahrá) teda mám ale presný typ ti písať nebudem lebo šak tie majú už aj desať rokov
ak sa chces tomu naozaj venovat, potrebujes casto cvicit.. tak kym si kupis poriadny klavir, skus si zohnat/pozicat aspon nejaky elektricky.. je to na tebe.. inak sa ti to neoplati
Maximálna hlúposť. Načo budeš chodiť na hodiny klavíra,keď si skladby doma nebudeš môcť cvičiť...a o tom to vlastne je. A keď už silou mocou chceš chodiť na ten klavír...tak ako dačasný variant si kúp varhany, či ako sa to volá...to na elektriku a časom,ak si ho budeš môcť dovoliť,tak si ten klavír kúpiš
keď už chceš poriadne hrať na klavíri tak si kúp nejaké použité pianíno. aj ja mám také použité a každý ladič mi vraví že za tú inkriminovanú cenu veľmi dobré. klávesy sú ti na prd nedá sa na nich využiť žiaden jemnocit, dynamika, jednoducho udieraš ako chceš a zneje to stále tak isto. veď o tom to vlastne je - cvičiť, cvičiť, cvičiť, pokiaľ sa chceš niekam dostať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale prvý rok som tiež nemala nič...
omg, šak netreba ti hneď krídlo, ani pianino, ja mám obyčajné klávesy za 700 a hrajú perfektne.
Keď už chceš chodiť na klavír bez nástroja sa to nedá.
To akoby chcel byť niekto maliarom a nechcel si kupovať ceruzky.
na hentie kktiny v @6 mozes rovno zabudnut