Mám ju nainštalovanú Dvojku..ale nehrávam to..len ked sa nudím,že som napríklad chorá alebo niečo..ale je to dosť nuda,ak nemáš datadisky...napríklad Bon Voyage pekne si cestuješ,alebo Pets staráš sa o zvieratá,alebo obchod a podniekanie tuším,a tam vyrábaš a potom predávaš to čo vyrobíš..tak sa to dá hrať..ale samostatná dvojka je podla man o ničom..
@2 noo mozno ked hras jednu cast vkusee! ale keby si mal uz aspon par casti ako nocny zivot, rocne ubdobia university...ale uz som to postupne prestala hrat ale ked zas zacnem hrat tak hram vkuse
Najskôr som mala hru The Sims aj všetky datadisky a teraz hrávam The Sims2,tiež mám všetky datadisky a vôbec nemôžem súhlasiť s tým,že je to stále o tom istom. Veď sa tam stále niečo deje, už je to tak prepracované,že sa sama niekedy čudujem,čo všetko v tej hre už je
Fakt klobúk dolu pred ľuďmi čo túto hru vymysleli aj vylepšili,musia mať teraz iné prachy zarobené
A čakám,kedy vyjde The Sims3
Táto hra je super,ak sa niekam tešíte a čas sa vlečie.Stačí si pustiť túto hru a hodiny letia ani neviete ako
mám the sims 2 .... celkom prepracovana .... mal som aj 1 ... a ked si to dám dokopi ... tak som pri oboh hrách strávil vela a vela času ... mam taky pocit že som sa dostal do fazy ked som mal račej ten virualni život ako ten skutoční ... tak som sa vžil do tej hry ... ale teraz to mam len tak pre zabavku .... alebo ked chcem vediet ako to bude vizerat ked si budem stahovať na bytok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Strasne sa mi to páči..
Najskôr som mala hru The Sims aj všetky datadisky a teraz hrávam The Sims2,tiež mám všetky datadisky a vôbec nemôžem súhlasiť s tým,že je to stále o tom istom. Veď sa tam stále niečo deje, už je to tak prepracované,že sa sama niekedy čudujem,čo všetko v tej hre už je
Fakt klobúk dolu pred ľuďmi čo túto hru vymysleli aj vylepšili,musia mať teraz iné prachy zarobené
A čakám,kedy vyjde The Sims3
Táto hra je super,ak sa niekam tešíte a čas sa vlečie.Stačí si pustiť túto hru a hodiny letia ani neviete ako
podla mna je to taka detska ci babska hra
tú hru neznášam,lebo ju jeden čas hrával môj chalan a nič iné nerobil,len ju hrával a vtedy som mala pocit,že mi tá hra zničila vzťah...
the sims vôbec nie je agresívna,ani nie je o strieľaní a ničení niečoho...