@etelnair Ja som Wotlk pred tým nikdy nehrával som nevedel že ty si si ho zapol a bol si taky super .. lebo ja čo to hrám a mam zabijať nejakých mobov čo idu 2 na mňa + mi tam da fear či čo a postava si beha jak chce tak to fakt nedám...
A neviem ako nazvať stav s kamarátmi keď s nimi kecám ale... aj nekecám? proste v škole ako spolužiaci normalne ale mimo školu ani sa nezdravíme.. ale čo to píšem tebe to nepochopíš určite
@elesh O tom som rozmýšľal už dávnejšie aj veľa hráčov TERY to hralo ale nejak nemali na to až tak dobré spomienky.. neviem možno to skúsim.... alebo počkám na Neverwinter open beta ktorá má byť 30.apríla (ak si ešte dobre pamätám )
@coleshepter Pre mňa je skoro všetko lepšie ako WoWko keď to vydrbane WoWko neviem hrať ... v Guilde (keď som hral TERU) sme mali jeden pár a tí sa dali dokopy cez 4Story
@spiralfaust WoWko som hral pár rokov (takže viem čo je mmorpg), ale keď tam nevieš na lvl 10 zabiť dve mobky tak na to radšej kašli ...preto ten tetris
@nabuchodonozzor ja nie som lvl10 asi len 9 neviem mam tam po kkt Q a väčšinu fakt neviem spraviť preto to ani nehrávam.. Napr na Cataclysm som nemal vôbec problém s Druidom Worgenom som došiel po 20+lvl za tyždeň... teraz som skúsil Wotlk a ani za prd to neviem dať, alebo skôr hrať
tak to áno ja som expil tak že mal som zabit napriklad 20 elementalov tak na setkých som si hodil agro a naraz sundal neviem si predstavit ako niekoho može porazit mob
@kuvincik Nemyslel som ťažké ako naročne na rozmyšľanie... skôr to že daju malo xp keďže to je blizzlike.. ale sú taky hustý hráči čo maju už lvl80 a poposielajú si veci,goldy atď...
@dantex Na Cata som si tiež dal aj viacerých keď som si dal napr bear form na druidovi a to šlo bez problémov.. síce som mal aj tak pomerne slabú postavu lebo som nevedel ako spravne davať talenty ani čo kupovať a tak.. ale proste tam sa mi to ľahšie hralo či čo.. na wotlku som skusil taurena druida a veľké ....... som s nim dal.. Tak som skúsil magea a za toho sa mi dari možno len o trošičku viac
@coleshepter Hah ale oni neboli len tak obyčajný pár oni spolu už aj žili .. ja čo som hral 4S tak som mal 16lvl a viem že ma niekto pridal do Guildy ja cely natešený som prijal pozvanie a ten troll odišiel z Guildy a ja som ju nevedel zrušiť
@kuvincik Tak poznám takých preto som to spomenul.. si tamaď chodia jak páni -.-" a najhoršia je aj tak WoW komunita hráčov v tom že pi*u pomôžete... sa normálne bojím pýtať ľudí niekedy ohľadom niečoho lebo to samé urážky hneď.. VÉĽKY PÁNI TO SÚ
@nenapadnychalan Vtipálek? nevtipkujem a nie som typ človeka čo presedi cely život pri hrách takže v nich nie som najlepší ale hru sa snažím si väčšinou užiť a ne len levelovať non-stop.. a ak sa chystaš dať otazku ako si chcem uživať hru tak si zapni TERU alebo hru ktora ma rovnako super grafiku a pochopíš.. ak nemáš žiadnu hru ktoru by si mi poradil tak choď hrať WoWko alebo si choď hrať svoj Tetris a nekomentuj.. Pekný deň
@spiralfaust vidíš no toto, ale tak nech sú spolu šťastní, nevieš kde spoznáš svoju budúcu ženu
len 16 ? snáď si aj vyššie vyšiel, moj brat má teraz 93 lvl a až teraz sa nudí, lebo už sa mu to nechce hrať, ale šak ja tam nabehnem, stanem sa jeho žiakom a bude ma expiť
@coleshepter Nn len 16 som mal lvl mňa musí hra veľmi zaujať aby som bol schopný ju hrať solo (čiže sám lebo ja sa nerád spoznávam v hrách) ...
ale kamoš ma tam volal to hrať a on ma lvl54 stinoveho běžca ..
A Guilda je akoby cech alebo klan sa to dá tiež nazvať niečo ako určitá skupina hráčov v jednom obrovskom týme
A TERA ma preto dlho držala aj solo lebo tam je užasny system bojovania ktorý sa nazýva action combat.. čiže neklikáš na protivníka a spelly ale spelly musíš stláčať na klavesnici a myškou mieriš kam sekáš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
asi?
btw podla toho co pises si proste noob blizzlike zvladne kazde priemerne rozumovo obdarene decko a s obtiaznostou to nic nema vlastne ani
A neviem ako nazvať stav s kamarátmi keď s nimi kecám ale... aj nekecám? proste v škole ako spolužiaci normalne ale mimo školu ani sa nezdravíme.. ale čo to píšem tebe to nepochopíš určite
ja sa uštievam
ako je možné, že niekto nevie spraviť level 10?? T a aj dá? To viem vyexpiť za 10 minút
proste si expi a nenechaj nikoho, nech ťa uráža... a keď hej, tak booože... /ignore
len 16 ? snáď si aj vyššie vyšiel, moj brat má teraz 93 lvl a až teraz sa nudí, lebo už sa mu to nechce hrať, ale šak ja tam nabehnem, stanem sa jeho žiakom a bude ma expiť
čo je to tá guilda?
ale kamoš ma tam volal to hrať a on ma lvl54 stinoveho běžca ..
A Guilda je akoby cech alebo klan sa to dá tiež nazvať niečo ako určitá skupina hráčov v jednom obrovskom týme
A TERA ma preto dlho držala aj solo lebo tam je užasny system bojovania ktorý sa nazýva action combat.. čiže neklikáš na protivníka a spelly ale spelly musíš stláčať na klavesnici a myškou mieriš kam sekáš