@alpynus Funguje, hráči sú tam hrozný. Ale ja hrám predovšetkým cash games, takže mi to nevadí. Ale tí, čo chcú hrať DoNy alebo SnGs, tak prajem trpezlivosť na tejto herni.
@gibi Tak pokiaľ niekto nehrá HS alebo nosebleed stakes, tak protihráči sú (zatiaľ) dosť hrozní skoro všade, nielen tam. Len príde mi, že na PP je okrem hráčov hrozné aj to ostatné, napríklad software alebo VIP program Či zmenilo sa to?
@gibi Úhm, dobre vedieť, lebo momentálne tak trochu uvažujem, že zmením herňu; ale nemám až tak vaľa dôvodov, na ps.eu som spokojný prakticky so všetkým; no možno sa odhodlám na clearnutie FDP na PP niekedy, na midstakes to snáď nebude trvať večne. Inak čo za couching to je? Niečo odporúčaniahodné?
@adrianaa To je dobre. Ja som sa k pokru dostal cez poker, ktorý sme hrali s partiou o zápalky.
@alpynus Je to viac menej pre začiatočníkov, ale vždy sa nájdu super veci, ktoré si rád pozriem. Neviem, či tu je povolené propagovanie iných webov, ale ak dáš do googlu "arena poker", tak by mal byť prvý jeden český web, ktorý mi veľa dal.
PS je v pohode, stále jednotka medzi herňami, aj keď sa mi nepáči, ako smerom sa vybrala.
@adrianaa Nie, nefajčím, ani som nikdy nefajčil dlhodobo. Podľa mňa to je zbytočné, nič z toho nemám a smrdí mi to.
Ale podpaľoval som s tým horák na plynovom sporáku, keď trebalo. Nakoniec som to vyhodil, mohol som radšej predávať.
neviem to a ani som tomu nevenovala pozornosť, ale minule som zahliadla kamarátove fotky na fb (nevideli sme sa asi 8 rokov) a kúpil si porshe, chodí hrať golf, a tak.. tak som sa pýtala čo robí... hrá poker proste nikdy som neverila, že sa to dá až takto hrotiť, paráda.
@adrianaa Tak to sa mi páči, drž sa toho. Na ženách mi to je dvakrát nesympatické.
Na klasickú škatuľku by to bola nadhodnotená cena, na celé vrece primalá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Nehrala som.A ani neplánujem. :ehm:
Sú dosť hrozné, som tam vlastne len kvôli couchingu cez affiliate. Ale ako vravím, nie je to také hrozné, keď hráš hlavne CG, takže som si zvykol.
Na druhú stranu PP kúpila herňa 888poker, takže som zvedavý, ako budú spoločne konkurovať PS.
@alpynus Je to viac menej pre začiatočníkov, ale vždy sa nájdu super veci, ktoré si rád pozriem. Neviem, či tu je povolené propagovanie iných webov, ale ak dáš do googlu "arena poker", tak by mal byť prvý jeden český web, ktorý mi veľa dal.
PS je v pohode, stále jednotka medzi herňami, aj keď sa mi nepáči, ako smerom sa vybrala.
Ale podpaľoval som s tým horák na plynovom sporáku, keď trebalo. Nakoniec som to vyhodil, mohol som radšej predávať.
Na klasickú škatuľku by to bola nadhodnotená cena, na celé vrece primalá.