@blackknight hej, proti PC nastavíš ľubovoľný počet hráčov ktorí budú s tebou, proti tebe, ich obtiažnosť... proste ako keď hráš obyčajnú hru vo warcrafte, až na to že je to DotA
@husky , majo to vysvetlil dost strucne, ale v podstate ma pravdu
Je to na engine W3, s tym ze ovladas iba jedneho hrdinu. Obvykle to hraju viaceri hraci proti sebe ( max. 5v5 ) ktori sa spolocne snazia porazit 2. team. Kazdy hrdina ma specialne schopnosti, ktore zvysovanim urovne silneju.
V podstate zabijanim priser a druhych hrdenov si expis ( zvysujes level ) svoju postavicku, nakupujes vybavu a snazis sa znicit hlavnu budovu nepriatela - to je hlavny ciel. Jedna hra trva v priemere 30-60 minut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ja hravam hlavne na Garene a Dota League - moji oblubeni su Morphling a Wind Runner.
obľúbený hrdina drow ranger
A jo Traxka je tiez cool
storm spirit
Je to na engine W3, s tym ze ovladas iba jedneho hrdinu. Obvykle to hraju viaceri hraci proti sebe ( max. 5v5 ) ktori sa spolocne snazia porazit 2. team. Kazdy hrdina ma specialne schopnosti, ktore zvysovanim urovne silneju.
V podstate zabijanim priser a druhych hrdenov si expis ( zvysujes level ) svoju postavicku, nakupujes vybavu a snazis sa znicit hlavnu budovu nepriatela - to je hlavny ciel. Jedna hra trva v priemere 30-60 minut.
@blackknight hrávam league of legends, poznáš?