Proste že niekedy ho vytiahnete a len tak sa s ním hráte, napríklad ho stláčate, až kým niekto nepríde o nervy a potom ho naspäť schováte, alebo ste sa hrali s "aktívnou časťou" , proste tam kde je gulička ? Mne už raz tak vytieklo, keď som s ním tvrdšie
áno hrám sa s perom. hrám sa s čímkoľvek. klepkám nechtami, ťukám prsteníkom, na ktorom je prsteň, ktorý cinká, búcham mobilom.. čokoľvek aby som naštval ľudí. Byť v mojej prítomnosti je príjemné.
@kittyboo no ok, veru ti to nedokážem, keďže sa nevyjadrili všetci a možno to naozaj znamená, že sa momentálne šúľajú po zemi a revú a sliny im tečú od smiechu po stehnách ako toxovi v @8
bože dobrý no ja sa rád hrám s perom ale nie ako ty, vždy odtrhnem tú vec ktorou si pero vieš prichytiť o vrecko (ani za toho čerta neviem ako sa to volá)
niekto sem postne párkrát ročne podobnú kokotinu úplne chujovsky napísanú a neviem prečo sa tu všetci tvária aké je to vtipné a dvojzmyselné.
kokot, chcem vidieť, kto by si stláčal penis až kým ostatní neprídu o nervy. a tá posledná veta, to čo je za chujovinu.
ľudia vám jebe, dospejte už alebo čo.
@blanc neviem prečo myslíš na penis. Ak by som myslel na penis, bolo by tam nie Hrávate sa s perom, ale Hrávate sa s pérom ?
Týmto sa chcem ospravedlniť všetkým užívateľom, ak to zle pochopili, najmä maloletým a dievčatám, vrátane @kittyboo
bavia ma tieto fóra o úplne obyčajných veciach.
Ja pero nechytám často do rúk, keďže som skôr digitálny.
Ale keď ho chytím, tak sa mi stane vždy nejaký trapas
Bol som v banke, mal som overiť digitálny podpis a tak som teda po tej digitálnej doske čarbal perom istú chvíľu a vravím tete za priehradkou:
"Ale veď Vám to nefunguje!" a ona vraví že: "Ale nato máte to druhé pero." (mala namysli to digitálne) ... a tak som sa tam s ňou potom smial, ona sa snažila smiech brzdiť, nemôže predsa vysmiať klienta ani keď je debilný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kokot
@igorv napodobne :-S
@kittyboo verim ti, ze si pocitala statistiky...ty take rada
kokot, chcem vidieť, kto by si stláčal penis až kým ostatní neprídu o nervy. a tá posledná veta, to čo je za chujovinu.
ľudia vám jebe, dospejte už alebo čo.
Týmto sa chcem ospravedlniť všetkým užívateľom, ak to zle pochopili, najmä maloletým a dievčatám, vrátane @kittyboo
a neviem prečo mám nerv yvlastne ale keď ľuďom jebe proste.
a keď sa nudím,tak brnkám s tou umelou vecou na konci
až dokým to neodtrhnem
Ja pero nechytám často do rúk, keďže som skôr digitálny.
Ale keď ho chytím, tak sa mi stane vždy nejaký trapas
Bol som v banke, mal som overiť digitálny podpis a tak som teda po tej digitálnej doske čarbal perom istú chvíľu a vravím tete za priehradkou:
"Ale veď Vám to nefunguje!" a ona vraví že: "Ale nato máte to druhé pero." (mala namysli to digitálne) ... a tak som sa tam s ňou potom smial, ona sa snažila smiech brzdiť, nemôže predsa vysmiať klienta ani keď je debilný.