@Krvaaa čo takto sa snažiť byť tolerantná k tým, čo nevedia gramatiku, alebo k tým čo urobili preklep... nevravím že je to fajn, ale nie všetci ovládajú gramatiku, prečo im za to nadávať... nejde skôr o to čo tým človek myslel, než o gramatiku ?
Ja by som mu dal zožrať klávesnicu.Aj s jedným závitom v šedej mozgovej kôre sa dajú robiť divy,len netreba písať zbrklo a porozmýšľať než zo seba vytlačím hovadiny.
je to rusive, ale tak clovek sa aspon zameje , lebo ja teba na gamatiku, obzvlast na i/y nesom, ale preto ma o to viac zaraza, ked ludia robia xyby take, ze aj ja si ix vsimnem je to pre mne vtipne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
na nete je to tak uz... aspon u mna,
prvy dojem z ineho cloveka ziskavam prave jeho gramatikou, potom uz moze byt mily, i jaky chce
ja proti nim nic nemam ale ten nadpis mi vadi, ked je to uplne zle napisane...proste sa mi to nepaci
je to rusive, ale tak clovek sa aspon zameje , lebo ja teba na gamatiku, obzvlast na i/y nesom, ale preto ma o to viac zaraza, ked ludia robia xyby take, ze aj ja si ix vsimnem je to pre mne vtipne