Ahojte,
Prepáčte, že vám pokazím touto témou tú šťastnú vianočnú atmosféru, ale potrebovala by som poradiť. Preto, tí, ktorí si nechcú pokaziť náladu, nečítajte to.
Včera večer mi zomrela mačka, ktorú sme mali niekoľko rokov. Bola, ako člen rodiny. Najh
...cas je najlepsi doktor.
na toto nieje odpoved, sa s tym musis vyrovnat sama, napr vytlac si jej fotku,zaramuj popremyslaj, a povedz si, ze to tak malo byt...
ja ich tiež nemám veselé... mne v nedeľu zomrel kamoš na infarkt, mladý chalan.. je mi smutno, no nedávam to najavo. je to smutné a bolestivé, ale smrť patrí k životu a asi to tak malo byť , že odišiel..
treba sa nad to povzniesť.
Ja už nemám pekných pár rokov ani jedného dedka ani babku....buď hlavne rada,že si s ňou mohla prežiť toľko rokov,buď naozaj vďačná za ten čas. Pomôže ti len čas,treba to brať tak ako je,spomínať v dobrom a....
Keď si ju mala rada, brala ako člena rodiny, samozrejme že ti chýba. Nemyslím, že je to na smiech. Neviem či ťa to poteší, ale mne pred rokom a pár mesiacmi zomrel pes a prešlo to tak do štvrť roka (fakt sme spolu moc zažili). Ale aj keď teraz vidím niečo čo patrilo jemu, sem tam revem. Viem že je to trošku nepekné, ale rýchlo si zožeň ďalšiu cicu. Nezaplní to to miesto, ktoré mala táto mačka, ale aspoň budeš menej smutná.
dzizs
neviem ci som necitlivy ale odkedy sa zajimam o budhizmus a reinkarnaciu tak smrt vnivam docela inak ako ostatni ludia
zapal sviecku a zaspominaj..energia sa presunula prec
Vypíš sa (ale asi nie sem.. skôr súkromne, sama sebe), poplač si, a tak.. časom.. Ja som sa snažila si to nepripúšťať. Musíš si zvyknúť že už tu nie je..
Úprimnú sústrasť, btw
podla mna to chce noveho zvieracieho kamosa mne je za psom, ktoreho som mala od narodenia smutno este stale aj ked uz je to 6 rokov co zomrel :/ ale rok na to som dostala super kocura, co ma prenasleduje kade chodim a hocijaky moj smutok vylieci drz sa a mysli na to pekne co si s nou zazila
mysli na to , ze u vas mala krasny zivot a ze ste jej davali vsetku lasku. raz sa bohuzial kazdy pominie a smrt si nevybera ani "vhodny cas"...
nam ked umrel nejaky clen rodiny (vacsinou pes, mame doma svorku v roznom vekovom zlozeni) tak bolo casu na smutku velmi malo - bolo sa treba venovat zivym, starat sa o zvysok zverinca. neostavaj sama a do rodiny si vezmite novu macicku. navyse, su vianoce, mozte spravit dobry skutok a osvojit si nejake zviera z utulku budete sa citit lepsie
Upeimnu sustrast s tym sa asi musis vyrovnat sama svojou cestou ale mne pomohlo vyrevat sa a nasi mi slubili nove zvieratko tak som sa nan tesila a tym som sa zamestmavala hladanim informacii o nom a zhanala som veci ale nezabudla som na nu a chybala mi dlho po tom
toto poznám ... mne tiež zomrel kocúrik, na cukrovku, a zomieral nám doma pred očami ... nie tesne pred vianocami ale v novembri ... tiež som stále plakala ... a asi 2 týždne po tom, presne 6.12. nám prišiel nový kocúrik, čistou náhodou .. tak sme to aj zobrali, že nám ho poslal ten prvý ... A na toto ti pomôže iba čas ...
. (
Mňa na mesiac odrovnala smrť milovaného škrečka, pochybujem, že by sa ti niekto za smrť domáceho miláčika vôbec smial, snáď len psychopat. Tak ako píšu vyššie...čas je najlepší doktor. Možno nechceš nové mačiatko, ale možno by ti tú ranu pomohlo zahojiť, skús o tom porozmýšľať. Držím ti palce, aby si sa dala čo najskôr dokopy. Smrť milovaného zvieratká dokáže byť rovnako bolestivá ako smrť blízkeho človeka.
aj mne sa s týmto vyrovnávalo ťažko a doteraz je mi za tým kocúrikom smutno, ale už mám inú mačku a tú mám tiež najradšej na svete a inak vieš koľko je mačiek, ktoré potrebujú domov??? skús pozrieť mackysos.sk... nehovorím že hneď... časom... a zobrať si takúto mačičku z ulice je určite krajšie a užitočnejšie ako od nejakého množiteľa
pozri sa kolko mačiek na svete končí na kožušiny, týrané alebo vykopnuté na ulici... u vás mala číč super domov, mala sa kam vrátiť, vedela, že u vás dostane papať a nikto jej nerobil zle, urobili ste jej ten najkrajší zvierací život buď na seba hrdá ako si sa o ňu starala, pospomínaj a kúp si nejakú malú zlatú číč nám keď zomrel psík tiež to bolelo, ale keď v jeho búde bývala malá besná chlpatá gulka tak to bolelo menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
na toto nieje odpoved, sa s tym musis vyrovnat sama, napr vytlac si jej fotku,zaramuj popremyslaj, a povedz si, ze to tak malo byt...
treba sa nad to povzniesť.
a pospomínaj
neviem ci som necitlivy ale odkedy sa zajimam o budhizmus a reinkarnaciu tak smrt vnivam docela inak ako ostatni ludia
zapal sviecku a zaspominaj..energia sa presunula prec
Úprimnú sústrasť, btw
poplač si, časom sa ti uľaví je mi smutno s tebou
nam ked umrel nejaky clen rodiny (vacsinou pes, mame doma svorku v roznom vekovom zlozeni) tak bolo casu na smutku velmi malo - bolo sa treba venovat zivym, starat sa o zvysok zverinca. neostavaj sama a do rodiny si vezmite novu macicku. navyse, su vianoce, mozte spravit dobry skutok a osvojit si nejake zviera z utulku budete sa citit lepsie
. (