čaute neda sa nejako spustit hra z windowsu na Linuxe ? lebo som čital niečo o programe WINE ale aj tak by som chcel vedet či sa to neda nejak spustit že by som si tu hru nainštaloval na kamaratovom Pc lebo on ma WINDOWS a sebe by som to preniesol nainšta
funguje to takto, no ak nezarucujem ti seriozny chod. Hlavne u grafickych kariet znacky Intel v Linuxe absentuju ovladace. Ja som mal dualboot a na ubuntu som si jednoducho spustal hry ktore som mal nainstalovane na windowse. Treba k tomu jedine WINE (nezabudnut na kniznice).
play on linux priamo podporuje niektore hry (nie je ich vela) ale ja osobne mam nazor ked chces hrat len hry tak si nechaj win jedine ak chces hrat hry typu only ako je Heroes of newert svage a pod tam nic take nemusis instalovat lebo sa da stiadnut ako instalacka.run
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
wine alebo play on linux či ako sa to volá
Ale aj tak najlepsia hra je tam supertuxkart
funguje to takto, no ak nezarucujem ti seriozny chod. Hlavne u grafickych kariet znacky Intel v Linuxe absentuju ovladace. Ja som mal dualboot a na ubuntu som si jednoducho spustal hry ktore som mal nainstalovane na windowse. Treba k tomu jedine WINE (nezabudnut na kniznice).
navod na instalaciu si najdes vsade