@heatrow z vlastnej skusenosti flatout (ale to je to iste ako na pc kde som to presiel takze ma to nebavilo) a motorstorm...inak ked tak nejake nfs, midnight club alebo burnout sa este daju...
inak su este dobre hry avp, gta, soul calibur, tekken a tak...inak ma viac bavia hry na ds, 3ds a wii...tento rok bude mat nintendo bohate vianoce
@kosmiklove PSP už nieje čo bývalo ... teda pravdu povediac ma nedostalo tak ako som čakal už keď vyšlo ... a preto som si kúpil DSko ... najviac hrávam Wiičko teraz ... mám v pláne kúpiť 3ds a podobne bude mať Wii a Xbox bohaté vianoce
@heatrow tak nintendo som myslel vseobecne aj ds aj wii...o xbox sa moc nezaujimam...ale hlavne kirby mass attack, alien infestation, super mario 3d land, mario kart 7, kirby wii, pokemon rumble blast, skylanders, skyward sword a tak
a na 3ds bude koncom roka uvolnenych 10 gba hier zadarmo
@kosmiklove ja som myslel všeobecne konzoly ... počul som niečo o tých hrách .. neviem ale nič konkrétne ... mám v pláne nakúpiť nejaké športovky na Wii
@heatrow ja mam zatial wii sports, geometry wars, super mario galaxy 2, new super mario bros wii a zelda twilight princess...a urcite si kupim zelda skyward sword...dostalo to hodnotenie az 98% tak som zvedavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Harvest Moon: Hero of Leaf Valley
White Knight Chronicles: Origins
Shadow of Destiny
ale asi autá nejaké sú dobré na PSP
inak su este dobre hry avp, gta, soul calibur, tekken a tak...inak ma viac bavia hry na ds, 3ds a wii...tento rok bude mat nintendo bohate vianoce
a na 3ds bude koncom roka uvolnenych 10 gba hier zadarmo
-Angry Birds
-Juiced 2
-Assassin´s Creed
-Tekken 6