@mcvpn tak vieš, ja som nemala veľa možností hrať niečo iné, nové, vždy som bola závislá len na tom, čo mi brat dal...
keď sme mali ešte počítač, tak som vyrastala na Doome, Falloute, Diablovi a podobných veciach, občas mi tam dal nejakú adventúru, čo som ľúbila hrať, ale to bolo len občas... tak som to potom hrávala a stopovala si čas, za koľko to prejdem
@peter314 Alpha Protocol, Metal Gear Solid séria (pokiaľ zvládaš japonskú príbehovú ukecanosť a miernu komiksoidnú štylizáciu), Hitman séria (o profesionálnom nájomnom vrahovi, čiže skoro to isté ako tajný agent)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
jednotku som hrala asi x krát, dvojku tiež, trojku tú asi len 3x a štvorku len raz a 5 vôbec, m tomu som sa už akosi nedostala :/
keď sme mali ešte počítač, tak som vyrastala na Doome, Falloute, Diablovi a podobných veciach, občas mi tam dal nejakú adventúru, čo som ľúbila hrať, ale to bolo len občas... tak som to potom hrávala a stopovala si čas, za koľko to prejdem