Tak ak myslíš spoločenské tak tiež tie Dostihy alebo Investor A tiež aj kartové hry ako napríklad Autobus alebo Klamár
A také hry vonku tak naháňačka, schovávačka alebo lyžičky vidličky nože alebo ešte na kuchára či jak sa to volalo.. a veľa toho bolo ale nespomeniem si
@l1me len casual Chcel som aj par krat ist turnajovo, ale vzdy od toho nejako padlo a neskor uz prisli nove edicie ktore ma moc nezaujali a momentalne su tie karty omnoho lepsie proti tomu co mam ja ze by ma rozniesli v zuboch.
larp ma vzdycky nadchne ako myslienka, len ju potom neviem zrealizovat. Zato dracak mozem. Velmi
No, z tych spolocenskych asi clovece nehnevaj sa, cierny peter a z rozpravky do rozpravky...
Co sa tyka vonkajsich cinnosti, najradsej sme mali nocnu schovavacku, nahanacku+schovavacku na bicykloch, stavanie bunkrov a vojna (taka dost surova, zbrane boli sacky plne vody alebo piesku, palice a kamene)
vonku bol mäsak to sme si taku hru vymysleli,vlastne nahanacky ale nesmel si stupit na trávu lebo si bol "mäsak" čo bolo ako mäsozravec a čik čik boli schody všetky v okolí a spolocenské investor a meno mesto zviera vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A také hry vonku tak naháňačka, schovávačka alebo lyžičky vidličky nože alebo ešte na kuchára či jak sa to volalo.. a veľa toho bolo ale nespomeniem si
Bola to najviac sranda,lebo ja som nechávala vyhrať Miška .... A samozrejme Miško mňa
a tie dostihy som neznasal bo furt surodenci kupili tych najlepsich a ja som im furt musel platit a uz vtedy sa vo mne ukazala setrnost
a vonku to boli skryvacky a hokej a este bitky na rozostavanej stavbe medzi ostatnymi akoze gangmi z ulic ...
@firestorm hups.. presne tie
a potom sme sa s chalanmi hrávali s pištolmi
I ked momentalne Dracak nahradil vlastny system
ja som presiel na obcasne larpovanie ale drackom na chate nikdy nepohrdnem
larp ma vzdycky nadchne ako myslienka, len ju potom neviem zrealizovat. Zato dracak mozem. Velmi
No, z tych spolocenskych asi clovece nehnevaj sa, cierny peter a z rozpravky do rozpravky...
Co sa tyka vonkajsich cinnosti, najradsej sme mali nocnu schovavacku, nahanacku+schovavacku na bicykloch, stavanie bunkrov a vojna (taka dost surova, zbrane boli sacky plne vody alebo piesku, palice a kamene)
no je zas pravda, ze pri dracku sa da pit aj tahat vodnu
a zo spoločenských rozprávková cesta