Ľudia stále píšu že ja nehryziem a podobne. Skôr je toto smerovane na dievčatá, kedže vraj povedali mojej matke po pôrode že som chlapec. Samozrejme aj ja si rád kusnem. No ale k veci. Nieje vám blbé napísať dievčaťu ktoré vám napíše že nehryzie keď máte
@zusss koli tebe som prehral desinku...stavil som sa s bratom ze hned prvy koment bude nejaky debil... ale nakoniec je to zlate dievca asi je to v rovnovahe a mas pravdu hryzt!
@mefistofel ked sa niekto sprava ako blbec tak sa robim ze mu idem pobozkat ruku a kusnem mu do hanok na ruke no vlastne uz sa ten clovek nemusi spravat ani ako blbec...je to vcelu vtipne a clovek si na to uz zvykne
@mefistofel u nas v triede bolo raz take obdobie ze sa kusali do hlavy, to proste normalneho cloveka nenapadne... to je uz trochu moc...ale rameno je este v pohode... mna pred kusnutim zachranilo bud to ze mam dlhe vlasy alebo 2 metre a pri tom to boli normalny chalani este na strednej a napadne ich takato pi*ovina?
napríklad ja furt chcem žeby ma dakto pohrýzol žeby som mala fajnovú modrinu z toho a nikto nechce, ževraj nie, lebo ma to bolí. šak ja piči viem že ma to bolí!
ale zase to trochu chápem, lebo ja by som sa tiež bála niekoho uhryznúť. ale v škôlke som hrýzla.
@20 na šerme som sa raz nudil a keď som krokoval tak som jednu babu čo je so mnou v skupine zdvihol na ruky a kúsol do zadku ten otlačok tam mala asi 2 týždne...ale skôr sa s nim chválila ako sťažovala
neboj sa aj ty si nájdeš raz chlapa čo ta bude chcieť kúsnuť
či trpne znášať strely a šípy zlostnej Šťasteny, či pozdvihnúť zbraň proti moru bied a násilne ho zdolať? Umrieť, spať nič viac, a namýšľať si, že tým spánkom sa končí srdca bôľ a stovky hrôz, čo sú nám súdené; tak umrieť, spať či v tom je méta našich túžení?“
ked ma prvy krat pohryzol moj pes tak som mu to vratil a pohryzol som ho tiez ale naplno tak ze knucal ako stena a odvtedy ma uz nehryzol -to mi njekto poradil ze sa to takto robi..
@mygate vcelku dobrý výber si myslím, rameno by síce bolo super, ale momentálne sa mi tam dajak rozpadáva koža, prsy si vážim, zadok by som nemohla každému ukazovať že aký mám fajný kusanec, takže stehno asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
nie raz som aj kamarata pohryzol
hryziem. Do bezvedomia!
Jaký pôrod? čo to má spoločné z hryzením?!
Idem nájsť otáznik a na to odpoviem,waituj
ale teraz uz hryziem maximalen tak jedlo :/
Odpoveď :
Nie je mi blbé odpísať chlapcovi,ktorý nehryzie,že mám radšej tých,ktorí hryzú.
Dúfam,že som odpovedala správne.
radšej idem dať čelo -.-
Bolo to dosť zložité Vlastne,ja nemám problém napísať nikomu nič. Takže,to by mohla byť odpoveď
ale zase to trochu chápem, lebo ja by som sa tiež bála niekoho uhryznúť. ale v škôlke som hrýzla.
neboj sa aj ty si nájdeš raz chlapa čo ta bude chcieť kúsnuť
@27 som rád že to niekto spoznal
ak mi niekto povie, že ho nesmiem uhryznúť, alebo že neuhryzne mňa, tak je to blbé
resp. hryziem len tak jemne, mňa ešte nepohrýzol nikto
ale tuším o to v dohľadnej dobe niekoho požiadam
ale jo, pokúšem, nerobí to problém..mne nie, ale potom sa ľudia sťažujú
mne sa práve ľudia opačne sťažujú...macík ma raz pohrýzol, tak fajnovo, a potom už sa nechcel dať presvedčiť nikdy....