ht su super.. sice si ich doma len tak nepustim, na koncerte si idem hlas vykricat.. a lubilo sa mi na hardfeste ked venovali koncetr chuckovi norrisovi.. haluz
HT je pecka a ten kto pise ze je smejd absolutne netusi co je to za hudbu..Spevak Sveto ma moj obdiv za skvele pravdive texty s vypovednou hodnotou a skladatelsky talent..Tento mesiac som videla HTcko 2krat a nesklamalo..v slovenskom punku nemaju konkurencie,narozdiel od kapiel typu zony A je v nich podla mna nieco hlbsie..
Ja som na HT vyrastala. Teraz ju uz nepovazujem za nejaku oblubenu kapelu, ale ked si to raz za cas pustim, tak sa dovali nostalgia na adolescentnu cast mojho zivota A na to sa tak rychlo neda zabudnut. A 19.10 som ich po veeelmi dlhom case videla na zivo, a neprislo sklamanie, ktore som ocakavala, takze HT este stale mozem. A aj ked sa mi nove albumy vobec nepacia, nepoviem, ze je to sracka, lebo album Predstieranie stastia je, pre mna osobne, textovo tak silny, ze konec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ja som si najprv myslela ze myslis Tokio Hotel uz som chcela napisat ci va drbe ze je to slovenska kapela
Co su zac ?
jooj.. zle, velmi zle, ked nepoznas D
stylovo to ma najviac z punku, ale zachadza to aj do rocku.. ved tie styly sa mmntalne vsetky prelynaju
urcite si to mrkni na myspace:
myspace.com/hotentoten
ked sa clovek zamysli nad textami.. paradicka, tu neni o com