Mam HTC HD2 a stiahol som z internetu do neho nejake hry(Executable Jar File). Nechcem si vsak nejak zahatat a znicit cisto novy telefon, tak sa chcem radsej najprv popytat co a ako. Ci to tam staci nakopirovat a otvorit a ci ak je to bez virusov to nemoz
mimochodom HD2 je jako pc...instalujes a mazes..presne tym zapratavas system...takze ked nechces "nejak zahatat a znicit cisto novy telefon" tak ho nehaj lezat na policke a ani sa ho nedotkni
su aj virusy ale v java hrach pochybujem...predpokladam ze kym sa to naucis poriadne ovladat tak ten budes formatovat kazdu chvilu
@Kosmiklove A nevies mi prosim ta povedat, co robit, ked spadne windows na tom? Zacinam sa sakra ale bat, ze som zas dostal ja ako jediny prave ten jediny chybny kus z xxxxx ...
@Kosmiklove Je tam tlacidlo pre hard reset to nie je problem, ale tie hry co som nasiel som nasiel specialne pre HD2(ale ta JAVA mi tiez nejde do hlavy). A je tam aplikacia na odstranovanie programov.
@Kosmiklove aha no vdaka... len... v navode je napisane ze sa vymazu vsetky pridane data z telefonu(to je v pohode- ved jasne), len nikde nie je napisane, ci sa nahodou nevymazu aj veci ktore tam boli predinstalovane, jak napr ta jedna hra co tam je alebo adobe reader...
predinstalovane veci by mali ostat...ale zalezi od toho ci su nahrane na pamati so systemom alebo v romke...pokial v romke tak sa to nezmaze...pokial v pamati telefonu tak sa to zmaze ale potom by si mal mat moznost to niekde zadarmo stiahnut
@Kosmiklove Takze predinstalovane programy po resete ostanu. A pri otvoreni java suboru mi vyhodi tabulku ze objekt pochadza z nedoveryhodneho zdroja a ci chcem nainstalovat . Mam to risknut?
@Kosmiklove hehe... kazda z tych hier hlasila tu istu chybu okrem minesweeper, ktory ma ale strasne male rozlisenie a tak som tazko mohol klikat na jednotlive policka ... neviem ale jak to teraz odinstalovat ... pouzil som reset, no neviem neviem ci som tym niecomu pomohol...
potrebujem poradit nijaku hru do Htc Hd2 hodit ale stále mi to nejde a netusim preco,alebo nejake aplikácie pls.keby mi poradite nijake stranky kde sú hry alebo aplikácie na tento mobil vopred diky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
mimochodom HD2 je jako pc...instalujes a mazes..presne tym zapratavas system...takze ked nechces "nejak zahatat a znicit cisto novy telefon" tak ho nehaj lezat na policke a ani sa ho nedotkni
su aj virusy ale v java hrach pochybujem...predpokladam ze kym sa to naucis poriadne ovladat tak ten budes formatovat kazdu chvilu
pre format skus toto..to som nasiel cez googla...
Recharge the phone to full
Insert the stylus into the RESET hole while pressing the power button
Press the Green and Red button together on the confirmation screen
ja inak s win mobile nepracujem...radsej mam symbiana
hry len skopcis niekam a teoreticky by si to len mal spustit z karty