potrebujem pomoc človeka ktorý vie robiť blogové stránky po stránke html. potrebovala by som upraviť vela vecí a preto ak sa tu nájde človek s časom a ochotou tak ďakujem
hľadám nejakú ochotnú dušu ktorá prihliadne na to že nie som firma zarabajúca paniaze, ale obyčajné dievča čo chce pomoc, zadarmo možno tu niekto taký bude, možno nie
napis mi do TS-ky ako chces aby to vyzeralo(podrobny popis, nejaky podobny web, template, mockup), aky mas redakcny system, o com su tvoje blogy(popripade nejaky kratky clanok) a mozno sa dohodneme...
nespecifikovala si na akej urovni chces stranku mat...
ak len hento tak niekomu daj dvacku, popripade sa urob nerdovi z USA na kameru a budes to mat zadara, ale dva pasiky si snad vies urobit aj sama, background, menu a to je vsetko
@17 tak a co cakas? ze moj cas, ktory mozem stravit vzdelavanim a rozvojom osobnosti (lool je zadarmo? co si myslis, ze ti kto spravi zadarmo? ja ked som chcela weby, naucila som sa robit weby - simple as that. ked budes zebrat nieco od druhych stale, tak sa to sama nenaucis nikdy + nikto ti to nebude robit zadarmo. tak sa proste s tym zmier.
@hoperpohroma už som sa s tým zmierila idem to skúšať sama, a dúfam že nezruším celú stránku ak sa mi z toho niečo podarí pekné, tak budem šťastná, ak nie, budem žobrať ďalej
@sokoliatko good luck len sa uc a nakoniec to spenazis ty sama/
nezrusis celu stranku? robis si prdel? na kod daj pekne ctrl c, do notepadu daj ctrl v a uloz si to. ked nieco pokazis, vzdy si mozes nahodit spat stare.
@hoperpohroma joj myslela som to tak, že budem sa s niečim piplať a nakoniec sa mi ukáže že som to celé robila zle a od nervom to v amoku krásne celé zruším, chápeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@hoperpohroma ďakujem!
tuna si najdi HTML+CSS tutorial a mozes sa pusti do toho
» www.codecademy.com/learn...
pre boha akých 20 hodín?
ja iba potrebujem urobiť zo škaredej stránky obyčajnú bielu, a dva pásikmi a vedľajšou lištou na profil.
to naozaj je s tým toľko roboty? :/
ak len hento tak niekomu daj dvacku, popripade sa urob nerdovi z USA na kameru a budes to mat zadara, ale dva pasiky si snad vies urobit aj sama, background, menu a to je vsetko
potrebujem len niečo takéto, nič viac
amici su v designoch super a je ich strasna kopa, zaloz si paypal posli to niekomu a do troch hodin ti to zbucha a 10 usd nie je vela
prečo sa na to nezmôžu slováci? to je fakt každý taký neochotný?
nezrusis celu stranku? robis si prdel? na kod daj pekne ctrl c, do notepadu daj ctrl v a uloz si to. ked nieco pokazis, vzdy si mozes nahodit spat stare.