Potreboval by som nejaky HTML kod..najlepšie html ktorý by po vloženy na stranku sposobil to že ked mi niekto klikne teda na tu stranku alebo prispevok tak mu nabehne kolonka a musi zadat login heslo alebo take dačo aby sa tam vôbec dostal...dik
on asi mysli ze sa clovek prihlasi napr. do rubriky ....
html to asi nebude.... kedze asi nevies php a databazu asi nepouzivas, skus si pozriet tutorial pre .htaccess a .htpasswd a vytvor si rucne jeden login a jeden password, a bude ti to fungovat napr. pre prislusny adresar ze tam bude otvarat okienko na meno heslo a inak ho nepusti.
@5@tomas on mal asi na mysli, aby sa mu samotna stranka zobrazila, proste aby mu vybehol dialog s password... cez javascript to ide, poslal som mu kusok na co som si spomenul, ale zbytok kodu mam doma, a tam sa dostanem za tri dni tak potom mu to poslem komplet...
ja ze otvori www.nieco.sk a tam vidi daco, otvori www.nieco.sk/tajnasekcia a browser mu hodi okienko na meno heslo, a ked ho zada ide dalej, a ked ne, tak mu napise ze sa tam nemoze prihlasit...
@skandinavian hovorim vygoogli si navod pre .htaccess a .htpasswd ked to pochpopis (to je zopar prikazov, ktore vlozis do suboru na server a ono to je ako nastavovanie serveru, ze zahesluje napriklad adresar alebo cely web)... to ti odporucam na tento problem ako najidealnejsie riesenie (i ked asi nebudes chapat preco pises co pises tak ako pises, ale urcite jednoduchsie ako keby si sa mal ucit daco naprogramovat cele)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
google.sk/com
html to asi nebude.... kedze asi nevies php a databazu asi nepouzivas, skus si pozriet tutorial pre .htaccess a .htpasswd a vytvor si rucne jeden login a jeden password, a bude ti to fungovat napr. pre prislusny adresar ze tam bude otvarat okienko na meno heslo a inak ho nepusti.
htaccess je lepšia varianta, ale strašne nemotorná.
nauč sa PHP a SQL